sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Tyttöjen ilta ja vähän pojankin

Minä, kaverini S ja M sekä S:n kaveri O pidimme eilen mukavan "tyttöjen" illan kaupungilla. Käytiin syömässä meksikolaisessa Cantina Aztecassa, jossa ollaan kerran aikaisemminkin käyty porukalla syömässä kun vietettiin mun läksiäisiä ennen Islantiin lähtöä 2007 :) Kyseinen ravintola on viihtyisä, värikäs ja kavereiden mukaan myös erittäin kasvissyöjä ystävällinen. Kummallakaan kerralla paikalla ei ole ollut tungosta, mikä on minusta mukavaa. Varsinkin meidän levottomat jutut olisivat voineet häiritä vieruspöydissä istuvia heh. Päätin syödä oikein kunnon aterian alkupaloineen päivineen kun kerrankin ulos lähdettiin. Jostain syystä päätin että nyt jos koskaan maistan etanoita! Etanat olivat aika... mielenkiintoinen kokemus. Niiden valkosipulinen liemi ja manchego kuorrute olivat todella maistuvia mutta etanat itsessään eivät maistuneet oikeen miltään. Tai ehkä olin vaan niin keskittynyt tunnustelemaan niiden rakennetta suussani :) Joka tapauksessa olin aika ylpeä että uskalsin syödä niitä ja söin kaikki kuusi ihan hyvällä ruokahalulla. Pääruuaksi tilasin chimichurrilla maustetun tiikeriravunpyrstö-kampasimpukka salaatin, jonka mukana tuli kaikenlaisia kivoja hedelmäviipaleita myös. En yleensä ole näin kokeilunhaluinen ravintoloissa mutta salaatti oli tosi hyvää. Ruokajuomana oli hyvää urugualaista punaviintä, joten en jäänytkään ilman sitäkään tällä viikolla :) Eikä koko setti ollut edes mitenkään kallis.

Ravintola Cantina Azteca, jota suosittelen Turussakävijöille. Myöskin brasilialainen Bossa on lemppari :)

Etanat menossa massuun.

Ravintolasta siirryimme sen yläkertaan Papu baariin, jossa samanhenkinen tunnelma jatkui. Tuolla on baaritiskillä keinuja, joissa istutaan :D Ja jonkinlainen hispaani soitti elävää musiikkia. Tosi suosittu nykyään ja ravintolasta saa ilmaiskupongin yhteen shottiin jos menee sieltä suoraan Papuun.

Mansikka margarita meni alas turhankin nopeasti.


Ja sitten oli lähdön aika mulle vaikka S ja M jatkoivat vielä iltaa. Harmikseni mä onnistuin ottamaan väärän yöbussin ja olin jo kaukana ihan väärässä suunnassa kun hyppäsin pois. Kävelin siitä sitten takaisin keskustaan ja otin taksin kotiin. Matkalla keskustaan tuli kuitenkin harjoiteltua kameran twilight asetuksilla mutta se kolmijalka olisi ollut poikaa eh.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)