tiistai 15. kesäkuuta 2010

Ihan pellolla

Viikonloppu meni menojaan illanistujaisten ja.... no varmaan jonkun muunkin merkeissä :) Ai niin Midsomerin murhien! Minä ja äiti tykätään siitä sarjasta tosi paljon ja ollaan oltu faneja vissiin koko sarjan historian ajan, kohta 15 vuotta! Nyt alettiin katsomaan ihan ekaa tuotantokautta miehen kanssa ja eilenkin katsottiin neljä tuntia putkeen :) On se vaan niin ihana sarja. Mysteerejä, jotka ei ole yöunia vievää sorttia ja ihania englantilaisia maalaismaisemia symppis Barnabyista puhumattakaan. Love it! Tänäänkin varmaan katsotaan illalla ainakin yksi jakso sadepäivän piristykseksi. Kuva täältä.

Tänään vahattiin meidän rappukäytävän lattiat ja käytävästä leijaileva haju on ihan karsea! Yläkerrassa tietenkin kaikista pahin ja meinasin pyörtyä siihen hajuun kun vein koirat aamulla ulos. Liukaskin oli mutta pysyttiin pystyssä sentään. Alhaalla koirat sai paljon rapsutuksia vahaaja tytöiltä, joten ehkä se vahaus sitten oli koirien mielestä anteeksi annettavaa. Aamulla soitin myös terveysasemalle ja kehoitin heitä tarkistamaan mun osoitetiedot koska toukokuun lasku oli lähetetty Islantiin miehenn vanhemmille :D Meillä oli osoite siellä kaksi vuotta sitten... Väestorekisterikeskus oli kuulemma vasta nyt kesäkuussa lähettänyt heille mun uudet osoitetiedot! Vaikka niillä on ollut koneella ihan oikeat tiedot kun ne on jo kolme kertaa kevään aikana ne multa tarkistaneet.

Tämän päiväiset kuvat on sunnuntailta.

Parvekekavereita.










Huomaa ohi ajava pyöräilijä :D Ei mua mitenkään omituisena pidetä täällä tai mitään kun kykin pientareilla kuvaamassa jotain rehuja...






























Yritin bongailla lintuja huonoin tuloksin. Tässä kuitenkin kollaasi ainoasta tipusta, joka pysyi hetken paikallaan, ihan liian korkeella kylläkin. Tommonen pieni harmaa/ruskea punertavalla kurkulla varustettuna.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)