torstai 10. kesäkuuta 2010

Jeppis

Pakko laittaa näitä kuvia osissa kun en jaksa latailla bloggerilla kaikkia kerralla. Iso homma kun ensin käy ne läpi ja kääntää kaikki oikeen päin. Sitten käy ne läpi kuvankäsittelyohjelmalla, rajailee ja korjailee kirkkautta ja väriä. Sitten ne pitää pienentää ettei tänne lataamisessa mene ihmisikää ja sen jälkeen ladata ne tänne viiden erissä ja välillä uudestaan kun tulee jotain virheitä ja ne ei latautuneetkaan. Enpä taida hetkeen kuvailla taas mitään :) En edes muista sanoinko mitään täällä mutta kävin siis viime viikonloppuna Pietarsaaressa serkun lakkiaisissa vanhempien kanssa. Olen syntynyt siellä ja äitin puoli suvusta on sieltä kotoisin. Isän puolella taas onkin vähän kaikenlaista. Oli kiva nähdä paljon sukulaisia pitkästä aikaa mutta aika raskas reissu oli. Ei voi sanoa että tuli lomailtua tai mitään :)



Mummun naapurustoa.

Puutalokaupunginosa Skata, jonka läpi me reippailtiin koululle.



Ruotsinkielisen lukion uusi laajennusosa.

Ja vanha osa.

Koulun edustan puistoa.

Tyylikkäät nuoret herrat ja daamit. Sitähän tuntee itsensä jo vanhaksi :)

Kaupungintalo ja paloasema.



Kirkko, jossa on tullut käytyä häissä.



Juhlapaikka Svenska Gården.





Taas Skatassa.

Satamassa.


Viehättävä oja :)


Minä yli innostuneena Koti Pizzassa :)

Ja lopuksi ylisöpö Kruunupyyn lentokenttä, jonne vietiin kotimatkalla ruotsinsukulaisia. Mun viime kesäinen pomo olis nyt sanonut että lentokentät ei voi olla söpöjä. Mutta tämä oli!

Paikka oli lähes autio kun tultiin mutta kaikki "oikean" lentokentän tunnusmerkit täyttyivät turvatarkastuksia ja sinikeltaisia valokylttejä myöten :)

Pääskysetkin pitivät lentoharjoituksia.

Ja tyylikäs ekopiste tietenkin täytyy olla.

Tuli ihan sellainen ihana lähdön tunnelma olotila, mikä lentokentillä tulee. Jos hyvin käy niin pääsenkin lentokoneella kahdelle ulkomaanmatkalle tänä kesänä. Jee!

Juotiin kahvit ja limpsat kahvilassa vielä sukulaisten kanssa ennen kuin alettiin köröttelemään Turkuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)