lauantai 28. helmikuuta 2009

Yllätysohjelmaa

Meillä olikin eilen vähän erilainen ilta, kuin oltiin suunniteltu. Mä tein meille niitä ylihyviä nachoja ison lautasellisen ja maisteltiin jänniä oluita samalla kun katsottiin leffa Angus, thongs and perfect snogging. Nimi kuulostaa hassulta mutta se kertoi hauskasti brittiläisten teinityttöjen missiosta hankkia poikaystävä ja päästä snogging niiden kanssa :) Ihana raikas tuulahdus verrattuna amerikkalaisiin teinileffoihin. Been there... done that! Noh sitten pelattiin vähän wowia ja mies meni yllättävän aikasin nukkumaan ja mä menin hetken päästä perässä. Kun tulin makkariin niin se kiemurteli tuskissaan kun sen hammasta/päätä särki niin paljon. Sillä on ollut hammassärkyä pidemmän aikaa mutta eihän sinne lekurille halua mennä kun vasta tosihädässä :) No eilen se sitten iski oikeen kunnolla eikä mitkään kotikonstit auttaneet eli ei kun taksilla päivystykseen. Sieltä saatiin kovemman luokan kipulääkkeitä ja ohjeet soittaa hammaspäivystykseen aamulla.

Me käveltiin sitten kaupunginsairaalalta torille ja odoteltiin yöbussia. Siinä meidän kanssa pysäkillä oli monenlaista englannin puhujaa kun se bussi menee kans opiskelija-asuntojen ohi. Yks pariskunta jutteli meidän takana ja ne mainitsi kans Islannin silleen että se tyttö ehkä asuis siellä. No mä tietty käännyin ja kysyin et mistä maasta se on ja sehän oli islantilainen. Mies oli jo sen verran lääkkeissä et se jaksoi jutella Hildurin kanssa koko bussimatkan ja mä juttelin sen venezuelalaisen poikaystävän Eduardon kanssa. Tyttö oli kotoisan islantilaismainen tyttö eli vähän snobi, nätti, vaalea ja muutenkin puhetyyli ja ulkonäkö oli stereotyyppinen :) Se oli kovasti yrittänyt löytää ýsaa eli koljaa eli haddockia Suomesta et se vois laittaa islantilaista ruokaa vaihtarikamuille mutta eihän täällä sitä myydä. Ne asuu tässä aika lähellä meitä mutta ei kyllä vaihdettu mitään yhteystietoja. Ehkä vielä törmäillään. Hope to see you again Hildur and Eduardo if you for some reason would happen to read my blog :D

Että semmosta eilen. Nyt aamulla soitettiin hammaspäivystykseen ja saatiin aika kolmeksi tänään. Täytyy käydä myös apteekissa kun miehelle määrättiin kolmea eri kipulääkettä. Yhdessä on morfiinia ja se tuntuu auttavan hyvin. Ulkona on upe ilma tänään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)