sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Busy busy weekend

Ollaan oltu hirveän sosiaalisia ja meneviä koko viikonloppu, aika rankkaa mut joskus vain täytyy. Perjantaina meille tuli muutama kaveri ja pelattiin semmoista Risk nimistä maailmanvalloituspeliä. Se oli kivaa ja kaikki lähti siitä sitten koteihinsa ja me nukkumaan. Oikein sellainen illanvietto kotona, mitä tuntuu olevan niin kovin vaikeaa saada toteutumaan yleensä :) Noh sitten yks porukasta kutsui meidät kaikki syömään lasagnea hänen luokseen seuraavana päivänä ja me luvattiin mennä kuudeksi sinne. Ja eilen siis mentiin sinne kuudeksi ja kävi ilmi ettei isäntä ole kotona ja lasagneakaan ei ollut tarjolla :D Mentiin lohdutukseksi taas sinne läheiseen subwayhin ja se korvas kyllä menetetyn lasagnen hyvin. Syömisen jälkeen me mentiin kuitenkin sinne kyläpaikkaan ja katsottiin Futurama leffa. Oli ihan hauskaa ajanvietettä parin oluen seurana. Siitä sitten alkoi vähän tehdä mieli johonkin kuppilaan ja saatiin raahattua yks toinen kaveri meidän kanssa ulkoilemaan. Ensin suunnattiin Hospodaan ja juotiin yhdet siellä. Ajateltiin sitten että koitetaan Nicehomea mutta se onkin kiinni viikonloppuisin!?!? Pikapalaverin jälkeen päätettiin mennä Kouluun kun siellä on aina mukavaa ja tälläkin kertaa oli. Se on niin erikoinen istuskelupaikka, missä voi tosi hyvin jutella ihmisten kanssa tai vaikka vaan katsella jännää sisustusta ja maistella heidän omia oluitaan. Ruokaakin siellä saa mutta mä en ole koskaan käynyt siellä syömässä. "Yhdet" venyi useammaksi ja vasta kolmen aikaan me päästiin kotiin sieltä kun se alkoi menemään kiinni... Mutta kun siellä oli tosi kivaa ja juttu luisti :) Kiitos seurasta!

Tänään olen vihdoinkin saanut laitettua isän kennelin kotisivut kuntoon. Laitan linkin niistä tuohon sivuun niin voi käydä kurkkaamassa koiruuksia jos haluaa. Ne on kovin alkeelliset mutta ajavat asiansa musta ihan tarpeeksi hyvin. Hiukan vielä jäi hiomista ens viikonlopuksi. Nythän alkoi hiihtoloma ja mä lähden huomenna junalla Pietarsaareen mummolaan. Kivaa pitkästä aikaa käydä siellä. Vähän tosin hirvittää se vaihto Tampereella kun tää on eka kerta kun joudun matkustamaan yksin junalla... Mutta kai se siitä, korkeintaan mä joudun odottamaan seuraavaa junaa.

Tämä on se The Risk peli.

Tää on sieltä kyläpaikan parvekkeelta otettu, Hämeenkatua. Mä pahoittelen näiden kuvien tärähtäneisyyttä mutta kun mun kameralla ei vaan saa kunnon kuvia hämärässä.


Koulun käytävää.

Istuttiin mukavassa nojatuolirykelmässä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)