lauantai 7. helmikuuta 2009

Leffoja leffoja

Me vietettiin eilen oikein kunnon leffailta. Oli paljon naposteltavaa, viiniä ja hyviä leffoja. Koiratkin sai herkulliset luut niin jättivät meidät rauhaan hetkeksi :) Katsottiin ensin Big Stan, mikä kertoi huijari kiinteistövälittäjästä, joka joutuu vankilaan. Se on raukka ihan paniikissa että se raiskataan siellä ja niinpä se treenaa tappelemista "the masterin" kanssa ihan hulluna ennen sinne joutumista. Kuulostaa ehkä oudolta mutta oli tosi hauska ja antoi hyvän mielen. Sitten siirryttiin astetta syvällisempään leffaan ja katsottiin Woody Allenin Vicky Christina Barcelona. Sekin oli hyvä omalla omituisella tavallaan ja käsitteli oikean rakkauden ja onnellisuuden löytämistä. Kolmas leffa oli Arn Temppeliritari. Mä olen lukenut sen koko kirjatrilogian ja olen pitkään halunnut nähdä ne leffat. Hieman oli teknisiä ongelmia kielen ja tekstitysten kanssa mutta nekin alkoi jossain vaiheessa toimimaan. Hyvää ruotsinkuuntelu harjoitusta :) Itse leffa oli hienosti tehty vaikka eihän se elokuva ikinä kirjaa voita. Tänään aamulla katsottiin se toinen osa eli Pohjoinen valtakunta. Kaikista kamalin kohta on kun Shamsiin (Arnin hevonen) kuolee :/ Idiootti mies tappaa sen kun ei pärjännyt Arnille taistelussa ja Arn meni jättämään sen pirulaisen henkiin. Tosin se pääsi hengestään hyvin nopeasti sen jälkeen kun se oli puukottanut Shamsiinia. Kuvassa Arn pakenee vihollisia hurjaa vauhtia Shamsiinin selässä.

Kuva on otettu täältä.

Ja meidän Lumene vanhempien olohuoneen ikkunasta kuvattuna. Vähän on eri näköinen heppa mutta tulta ja tappuraa löytyy siitäkin tarvittaessa :)
Keskiviikon laivareissu meni todella hyvin. Ruoka oli hyvää, samoin juoma sekä seura :) Mukavien matkaseuralaisten lisäksi mä sosiaalistuin myös ventovieraiden kanssa. Laivalla on jotenkin niin erilainen ilmapiiri kuin maissa. Kaikki ollaan sillä lailla samassa veneessä että ollaan yhtä porukkaa ja tutustutaan muihin herkemmin. On tosi mielenkiintoista jutella ihmisten kanssa, oli ne sitten miten outoja tahansa :)

Eilen mä ostin keltaisia tulppaaneja kotiin ja vaihdoin keittiön jouluverhot pois. Vaikka onkin vielä ihan talvi ja hirveästi lunta niin on kiva vähän kevätfiilistellä välillä :) Täksi päiväksi tarttis keksiä jotain tekemistä ettei mene ihan lorvimiseksi... Eilen tuli siivottuakin vaikka ainahan sitä siivoamista löytyy lisää.

Sääkatsaus tältä päivältä keittiön ikkunasta.

Pikkulihapullia eilen illalla naposteltiin.

Ja tämmösiä herkku nachoja. Me voitais syödä noita vaikka miten paljon.

Sitten oli vielä pähkinöitä, kuivattuja hedelmiä, guacamolea ja dippejä. Leffailta saattoi siis alkaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)