tiistai 24. helmikuuta 2009

Leipää

Meillä syödään ihan hirveästi leipää. Sitä saa olla koko ajan ostamassa lisää, vaikka meitä on vain kaksi syöjää. Mies tekee siitä eväät töihin ja minä syön sitä aamiaiseksi. Ja sitten kummatkin syö sitä väli-/iltapalaksi useampana päivänä viikossa. Mutta ruuan kanssa me ei tykätä syödä leipää muuta kuin ehkä jotain patonkia tiettyjen juttujen kanssa. Maksaiskohan vaivan tehdä itse leipää? Sen ainoan kerran kun mä olen leipää yrittänyt tehdä, siitä tuli ihan kummallista. Ehkä sämpylät olis sellainen varma valinta tämmöselle tumpeloleipurille harjoitteluun. Leipominen on tosi vaikeaa!!

Eilen oli koulua taas ja kai se siitä lähtee arki pyörimään väkisinkin. Tänään on koe yritystiedosta ja se ei varmaankaan tule menemään mitenkään hyvin... Torstaina on kuitenkin lajintunnistustentti ja sitä odotan jonkin asteisella innolla. Kiva saada vähän palautetta miten hyvin niitä lajeja osaakaan. Eilen me syötiin makkaraperunoita kun mies halus kokeilla. Töissä se oli kuullut niistä puhuttavan ja koitin tehdä sille semmosen autenttisen grilliannoksen :D Ihan hyvää oli kyllä, syötiin koko iso pannullinen pois kera lisukkeiden. Niin ja edellispäivänä vaihdoin illalla vielä verhot makkariinkin. Ne on semmoset söpöt vanhanaikaiset mummulta saadut pitsiverhot, mistä näkee ehkä liian hyvin läpi mutta on ne söpöt. Hirvee verhojen asettelu vaan aamuisin kun eihän niitä voi miten vain auki kiskoa, vaan ne täytyy laittaa just oikein :)

Oi Indi oli ripuloinut eilen meidän ainoalle koirien käsillä olevalle matolle :( Mutta annettakoon anteeksi kun sillä oli maha niin sekasin. Mä vein sen edellisenä iltana ulos ennen nukkumaan menoa ja sitten se halus vielä ulos joskus nukahtamisen jälkeen ja tietenkin aamulla mentiin taas. Mutta silti oli vaan tullut tavaraa. Voi sitä peppukarvojen pesua blaah...


Näkyy vähän huonosti, mutta keskellä on vaaleanpunainen puolipitkä verho.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)