maanantai 15. joulukuuta 2008

Tavarat läytävät paikkansa

Tänään otin omaa lomaa kohta loppuvasta koulusta ja päätin käyttää päivän asunnon järjestelyyn ja matikan kertaamiseen. Lauantaisen "minimuuton" ja mun viikon poissaolon jäljiltä kämppä oli ihan sekaisin. Nyt alkaa jo näkyä valoa tunnelin päässä vaikka pyykkivuoret odottavat vaatehuoneeseen pääsyä. Ehkäpä kohta viitsin laittaa tänne kuvia meidän lukaalista kun se alkaa olemaan pikku hiljaa "valmis" :) Eihän tämä nyt vieläkään ole mikään hieno kämppä mutta ihan ok kuitenkin ottaen huomioon että olen tasan yhden kirjahyllyn tänne uutena ostanut ja kaikki muut on käytettynä ostettuja tai saatuja ja osa jopa roskiksesta haettu! Kiitos siitä sukulaisille ja tutuille ettei ole tarvinut opiskelijan rahoja tuhlata huonekaluihin. Kai se joku ekotekokin on??

Mies sitten lähti aamulla :/ Oli päässyt bussilla turvallisesti Vantaalle ja koneeseen asti. Jos vielä saa vaihdettua Tukholmassa konetta ilman ongelmia niin kuuden aikoihin pitäisi tulla viesti että on perillä Islannissa. Olis ollut niiin kiva mennä mukaan mutta ehkä ens jouluna sitten. Toivottavasti tykkäävät karkeista ja vauva uudesta mekosta. Eilen tuli taas ilmi yks hassu juttu islannin kielestä kun mies ei tiennyt miten se vauvan nimi taivutetaan kun sen piti kirjottaa pakettikorttiin. Ja että se on aika yleistä että nimet taivutetaan väärin tai kaksiosaisista nimistä vain toinen tavutetaan kun kumpikin pitäis taivuttaa.

Pitäisi lähteä kaupungille tästä ostamaan lisää kynttilöitä, ruokaa ja vaasi. Saa taas nähdä mitä muuta tarttuu mukaan ja muistanko noita edes ostaa. Mun pää on kyllä semmonen sekaisin olevien ajatusten temmellyskenttä. Ihan uskomatonta välillä. Palaan illalla ehkä kämppäkuvien kera ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)