perjantai 5. joulukuuta 2008

Höh

Ei meillä sit ollutkaan tänään sitä kokousta aamulla. Ihan turhaan ensinnäkin heräsin niin aikasin sitten ja siivoilin hulluna ja leivoin kun ei se telkkarin tuojakaan halunnut jäädä kahville... Tulipahan siivottua ja leivottua sitten itseään varten :) Ei oo kyllä olo yhtään kohentunut päivän aikana. Jospa sittenkin lähtis sinne juhliin ja turruttais itsensä juomilla hmm... No jaa pitää miettiä vielä.

Mä olin niin ahkera ja tein tällä kertaa lohipasteijoita ja joulutorttuja. Kyllä oli hyviä pasteijat ja tortutkin ihan vaikka en suuremmin niistä välitä. Miestä varten vähän niitä tein kun se ei kai ole maistanut. Niin helppoja noi valmistaikinat kyllä, ei tuu paljoa tiskiä, tulee uunissa nopeasti ja voi säveltää vaikka mitä täytteitä niihin. Nyt oli siis kylmäsavulohta, punasipulia, ruohosipulia ja pippurituorejuustoa. Ollut tää viikko taas vähän snack painotteinen kun ei olla oltu molemmat kotona ruoka-aikaan.

Koirat lähti siis vanhempien luo ja nyt ollaan kahdestaan kotona. Tuntuu oudolta jotenkin mutta ihan kivaa välillä näinkin. Päätettiin että lähdetään sinne juhliin kuitenkin. Aika hurjaa kun mies tapaa mun luokkalaisia. Pitää pitää yhtä siellä kun on niin paljon vieraita ihmisiä ettei toiselle tuu hätä :)
Pasteijat saamassa sisältöä, aika hauska kuva tuli :)

Tortuista tuli tällaisia...


Even perusilme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)