torstai 4. joulukuuta 2008

Niisk niisk

Nuha vaan jatkuu eikä parempaan suuntaan... Olen nyt ihan kahden vaiheilla että lähteekö sinne pippaloihin vai ei kun ei se siellä ainakaan parane eikä ole kiva olla ihan tukkoisena. Kaverit haluis että menisin mutta ei vaan tunnu siltä että kannattais. Kokeessakin oli aika tuskaisaa vaikka mulla oli teetä ja nenäliinoja ja mynthoneita auttamassa. Kai se jotenkin meni silti kun ei se ollut edes kovin vaikee. Koulun jälkeen mentiin kaverin kanssa shoppailemaan hiukan ja mukaan tarttui kaikenlaista. Ostin semmosen glögi teen Wiklundilta ja sieltä kans pikkuveljelle synttärilahja. Sitten käytiin kahvilla Wayne's coffeessa ja söin aina niin maukkaan mozzarellaleivän ja join myös hyvää talviteetä. Sieltä Seppälään, mistä löytyi veljelle joulahja ja miehen siskon vauvalle Islantiin ihana prinsessamekko tosi edullisesti. Toivottavasti he laittaa sitten kuvia että miltä neiti näyttää se päällä. Se voi olla vielä ehkä vähän iso mutta parempi niin kuin liian pieni.

Sitten menin sinne ehkäisyneuvolaan mutta ei niitten tarvinutkaan tutkia mua tällä kertaa :D vasta 18 kk päästä kun pillerit loppuu taas. Sieltä tullessa mä näin yhdessä LED-valoja myyvän liikkeen näyteikkunassa hienot jouluvalot ja menin sitten rohkeasti sisälle ja sanoin että haluan samanlaiset! On ne kyllä hienot punaiset tähden malliset ja niissä on 8 eri vaihtoehtoa että miten ne vilkkuu tai vaihtuu mutta mä pidän ne ihan "paikallaan" :) Ne ei vaan suostuneet näyttämään hienouttaan valokuvassa mutta yleensäkin semmosta tunnelmavalaistusta on tosi vaika saada aidosti kameralla vangittua.

Kotimatkalla mä miettisin sitä prinsessa mekkoa ja eilen soittanuttta tuttua kun hän on viimesillään raskaana ja muistin että mulla on aikasemmin syksyllä ostettu body ihan pienelle vauvvalle :) En oikeen tiiä miks sen ostin mutta nyt tiedän että sille uudelle vauvallehan se menee! On vielä sopivan värinenkin että ei oo väliä tuleeko tyttö tai poika. Saavat sen joululahjaksi kun ens viikolla nähdään. Ihana mieli tulee kyllä kun ostelee lahjoja toisille vaikka tili vaan tyhjenee... Ajattelin että voisin repäistä ja lähettää isovanhemmillekin jotain ja miehen muillekin perheen jäsenille jotain pientä, kenties Suomi aiheista. Antamisen iloa vaan kaikille!


Prinsessa mekko ja siihen kuuluva ihana laukku :)

Ja kiraffibody, jossa lukee 100% cute.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)