lauantai 24. elokuuta 2019

Hankala viikko takana

On selvitty lauantaihin eikä tänään ole kenellekään mitään pakollisia menoja jeee!! Töiden aloittamisessa on aina mukavaa se, että arvostaa taas vapaata ihan eri lailla. Olen nyt siis ollut töissä kolme päivää ja ihan mukavaa on ollut. Toki oppimista ja sisäänajoa vielä riittää mutta eiköhän se siitä. Olen myös opetellut noita busseja mutta en ole ihan vielä perillä kaikesta. Eilen töiden jälkeen odotin bussia, jota ei sitten koskaan tullutkaan ja autolla viidentoista minuutin kotimatka venyi bussilla tunnin pituiseksi. Se sellainen tyhjänpäiväinen istuskelu bussipysäkeillä vähän ottaa päähän.

M on ollut nyt harjoittelussa perhepäivähoitajan luona ja maanantaina hänen olisi tarkoitus olla ihan koko päivä eli 8-14. Ihan hyvin oli kuulemma eilen mennyt kun oli 8-12. Minähän ulkoistin lasten kuljettaamiset ja hoidon kolmeksi päiväksi täysin miehen ja anopin harteille. ja podin vähän huonoa omaatuntoa asiasta mutta kun kaikki omituiset hoito- ja koulukuviot vaan tuntuivat kasaantuvan tälle viikolle enkä millään halunnut olla pois töistä heti ekalla viikolla niin tämä meni nyt näin. Onneksi on tuo anoppi ja onneksi miehellä on jokseenkin joustava työ.

Ensiviikolla pitäisi tosiaan olla taas suht normaalia koska E aloittaa koulun ja on siellä sitten joka päivä 8:30-13:40, M on hoitajalla 8-14, minä töissä 8-13 ja I:n haen sitten kun olen ensin hakenut M:n kahteen mennessä. E saa luultavasti kävellä kotiin koulun jälkeen ihan itsenäisesti. Jännä nähdä miten tämä uusi rutiini tästä nyt lähtee sitten käyntiin.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)