keskiviikko 14. elokuuta 2019

Ed kävi laulamassa meille

Meillä olikin vähän erilainen viikonloppu miehen kanssa. Meidän lapset nimittäin menivät KAIKKI anopille yöksi ja me suunnistettiin Ed Sheeranin keikalle. En ole koskaan käynyt kenenkään yhden ison artistin keikalla ja tämä keikka sattui nyt olemaan Islannin kaikkien aikojen suurin konserrti :D Järjestäjien huonon suunnittelukyvyn takia jouduin jonottamaan peräti kolme kertaa ennen kuin pääsin koko keikalle. Ensin perjantaina kun kävin hakemassa paperiliput ostoskeskukseen vain tätä tapahtumaa varten avatusta Ed Sheeran-kaupasta ja sitten lauantaina kun jonotimme aikaiseen check inniin saadaksemme rannekkeet, joilla piti päästä nopeammin sitten sisään ja lopulta ainakin tunnin itse jonossa, joka oli valehtelematta varmana kilometrin pituinen. Missatttin kaikki lämppäribändit mutta ei sentään Eddiä. Järjestäjät saivat kyllä kuulla jälkeenpäin kunniansa lehtien sivuilla. Kaikki meni muuten kyllä hyvin ja Ed oli tyytyväinen mutta sitä jonottamisen määrää!

Keikan jälkeen suunnistimme vielä yksille ja sitten miehen kaverin kyydillä kotiin. Oli omituista kun ei ollut mikään kiire kotiin eikä kotona odottanut kukaan. M:llä oli mennyt hyvin amman luona sisarustensa kanssa ja nykyään myös amman veli asuu saman katon alla että vahtijoita oli ihan kaksin kappalein.

En tiedä toiko Ed syksyn tullessaan vai mitä mutta muutaman päivän keikka päivä mukaan lukien oli melekoisen tuulista ja kylmää. Nyt on sitten taas ollut ihan mukavat ilmat pari päivää ja näin voisi vaikka ihan vaan jatkuakin. Kyllä sitä pimeää, tuulista ja märkää syksyä ja talvea sitten riittää.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)