perjantai 2. elokuuta 2019

Kotona ja Mærudagar

Tässä ollaan jo toista kokonaista päivää kotosalla. Kotimatka meni ihan hyvin ja tavoistamme poiketen pysähdeltiin aika paljon. Akureyrissa käytiin ensin syömässä ja jätskillä sekä Blönduósissa uimassa ja leikkimässä. Hvammstangissa auto täyttyi bensasta ja lopuksi vielä mahatkin Borgarnesissa. Yleensä pysähdytään kaksi kertaa ja nyt peräti neljä ja ensimmäistä kertaa käytiin uimassa tässä matkan varrella. Blönduósin uimapaikka oli söpön pieni mutta silti siellä oli kaikki mitä tarvittiin.

Húsavíkissa viihdyttiin melkein kaksi viikkoa ja meidän toisena eli samalla viimeisenä viikonloppuna siellä vietettiin Mærudagar kylätapahtumaa. Silloin koko kylä koristelee talonsa joko pinkiksi, oranssiksi tai vihreäksi riippuen siitä, millä alueella asuu. Appiukon talo on pinkillä alueella ja siksipä tässä teille nyt vain pinkkejä koristuksia, joita yhtenä iltana läksin kuvaamaan. Vuori oli kovin sumuisella tuulella ja näytti mielenkiintoiselta. Sitäkin siis vähän kuvailin.

Minusta tuo Mærudagar on mainio juhla ja tämä koristelujuttu hauska lisä siihen. Tämä taisi olla jo kahdeksas Mærudagar minulla.























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)