maanantai 19. elokuuta 2019

Hyvä kesä

Elokuu on yli puolenvälin. Koulut alkamassa ja syksy jo kohta kolkuttelee ovelle. Kesä alkaa siis vissiin olemaan piku hiljaa ohi. Nautitaan nyt vielä kuitenkin ainakin elokuu loppuun ja syyskyykin saisi olla vielä ainakin aurinkoinen jos ei nyt ihan lämmin enää.

Viime kesä oli aivan kauhea. Märkä ja kylmä ja piste. Tulen muistamaan sen aina että sinä kesänä kun M syntyi satoi lunta vielä toukokuussa ja koko kesä oli muutenkin todella epämiellyttävä. Vaan tämän vuoden kesän tulen muistamaan hyvänä kesänä. Oli kuivaa ja tarpeeksi lämmintä joka päivä. Ei näitä varmastikaan tulee monena vuotena peräkkäin mutta tuli nyt yksi ainakin ja sai taas muistamaan että voi täällä olla ihan hyväkin sää jopa kesäisin. Parhaimmillaan käytiin yli kahdenkymmenen ja se on aivan riittävän lämmintä minulle. Kunhan ei vaan mennä liian lähelle kymmentä...

Tässä vähän kesäisiä kuvia kesän Húsavíkin reissulta.



Erikoinen melkein valkoinen lupiini. Islannissa valtoimenaan rehottava alaskanlupiini ei värilloistolla pröystäile vaan pitää tiukkaa liilansinertävää linjaa.

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)