torstai 8. elokuuta 2019

Arki!

Meillä koitti nyt sitten arki. Mies lähti aamulla töihin ja lapset päiväkotiin ja minä ja M olemme vielä toistaiseksi kotona kahdestaan. E:n kanssa tapeltiin vaatevalinnoistakin eli kaikki on taas normaalisti... M aloittaa perhepäivähoidossa vielä tässä kuussa ja minun pitäisi löytää töitä huoh. Työnhaku ei ole mitään lempparijuttujani. Olenhan jo jokuseen paikkaan hakenutkin mutta vielä ei ole mitään tärpännyt. En voi tehdä töitä perus kahdeksasta neljään ja se tuottaa vähän hankaluuksia. Osa-aikatöitä kyllä löytyy mutta ne painottuvat enemmän iltapäivään kuin aamupäivään millon taas minulle sopisi paremmin. 

Lapset menivät ihan mielellään päiväkotiin ja varsinkin E halusi kovasti näyttää kaikille uudet hiuksensa. Kampaaja oli vähän ihmetellyt kun kuusivuotias tyttö sanoi haluavansa puolet päästä siiliksi :D Päädyttiin kuitenkin lasta ja vanhempia miellyttävään ratkaisuun. Kampaaja ajoi ensin vähän pois ja E sanoi vaan että lisää. Kampaaja loi kuulemma kysyvän katseen mieheeni kuin varmistaakseen että onhan tämä nyt sitten ihan ok ja ajoi sitten lisää pois kun mies vastasi asian olevan ok hehe. Myös I:llä tapahtui loman aikana suuri muodonmuutos kun enkelikiharat vaihtuivat siiliin. Äitiä vähän kauhistutti muta poika on ollut tyytyväinen ja kasvaahan ne sitten takaisin jos haluaa. 

I otti myös suuren harppauksen pienen miehen elämässä ja aikoo nukkua päiväkodissa päiväunet ilman tuttia. Äiti saattoi vähän rohkaista poikaa tähän päätökseen mutta pakko se on alkaa vähentämään jostain päästä että päästään siitä kapineesta jossain vaiheessa kokonaan eroon. Nyt on siten tutti tarjolla vain öisin ja mahdollisesti viikonloppuisin päiväunilla hmmm. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)