sunnuntai 21. heinäkuuta 2019

Laugardalurissa

Torstaina tapahtui kummia kun käly huijasi meidät piknikille Laugardalurin puistoon. Lämpötila hipoi kahtakymmentä ja auringossa oli tällaiselle viileämpään ilmastoon jo tottuneelle aika tuskaista :D Meidän lapset kulkivat pitkähihaisissa ja lakit päässä kun taas serkkunsa olivat melko paljastavissa tamineissa. Aikamme siinä käveltyämme ja sopivaa paikkaa etsittyämme läysimme kuin löysimme näitä islantilaisia mielyttäneen paikan. Minä olin kyllä vähän eri mieltä mutta jattelin että antaa nyt olla kun kerrankin ollaan ulos päästy tällaisella ilmalla koko porukalla. 

Käly oli pakannut kaikille eväsleipiä mukaan ja pikku M veti niitä oikein kaksin kappalein ääntä kohti. Hän on sellainen ruokaa arvostava sielu katsokaas. Ruokailun jälkeen vaihdettiin paikkaa ihan itse kasvitieteelliseen, jonne luulinkin meidän olleen koko ajan matkalla. Näistä kuvista ei ehkä ihan heti tule Islanti mieleen :) Älkää huoliko. Kyllä täällä karua ja puutonta maata riittää ihan kiitettävästi. Tämä nyt on tällainen keinotekoinen vihreä kaupunkikeidas kaiken karuuden keskellä.

Suosittelen kyllä Laugardaluria jos lasten kanssa viettää tässä kaupungissa aikaa. Kasvitieteellisessä on vielä hauska kasvihuoneeseen tehty kahvila, jonka lammessa ui kaloja.Imetys kunniaan!


 Kuusi lasta ja kolme aikuista muodosti jo melkoisen joukkion :) Laugardalurissa ihan kasvitieteellisen vieressä on myös kotieläin- ja leikkipuisto perheille, jossa nyt ei kyllä käyty mutta katseltiin eläimiä aidan takaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)