maanantai 24. toukokuuta 2010

Kiireinen päivä

Tänään pääsinkin sitten sosiaalisoitumaan oppilaskunnan hallituksen kokouksen muodossa. Tämä kuulostaa kovin viralliselta mutta kyseessä oli paremminkin kolmen luokkakaverin yhteinen juoruilu ja kahvi hetki :) Päätettiin me toki jotain kuten että kokoustetaan seuraavaksi 1.9 ja jäädytetään silloin koko yhdistyksen toiminta. Juoruilu ja kahvittelu oli oikein mukavaa ja E:n kanssa mentiin sen jälkeen vielä Skanssin cittariin ostoksille. Mukaan lähti mm. pari markettaa parveketta koristamaan. Ilma on kyllä mitä synkin ja syksyisin kun niitä ruukkuun takki päällä istutin mutta seuraavia hellepäiviä odotellessa :) Kotiin päästyä sain miehen kanssa jonkun ihme riidan aikaiseksi jostain ihan typerästä mutta sen ansiosta mä kiukuspäissäni tiskasin, keräsin palautettavat pullot pusseihin, laitoin pyykkiä koneeseen, keräsin kuivia pyykkejä ovenkarmeilta, vaihdoin petivaatteet ja tiivistin kaikki kartonkiroskat mahtumaan yhteen paperipussiin. Siinä vaiheessa kun olin saanut kaikki käsillä olevat tekemättömät askareet tehtyä olikin jo oikeestaan unohtunut miks mä alunperin suutuin. Kyllä se yhteiselo vaan on niin paljon mukavampaa kuin yksinään olo :) Evelläkin alkaa hermot menemään ahdistelevan Indin kanssa pikku hiljaa. Toisen pitäis olla aika testosteroni vapaa näiden neljän "one of us has no balls" vuoden jälkeen mutta ei niin ei. Meillä on semmonen talutin missä lukee toi one of us has no balls-teksti mutta Indillä oli vielä miehuus tallella kun ostin sen. Myyjä kysyi että ai, onko sun koiralla kivesvika? Sanoin että ei oo mutta eihän mulla niitä ballsseja oo :P

Ai niin, eilen me käytiin elokuvissa katsomassa Alice in Wonderland ja sitä ennen syömässä Lone Star'ssa. Päätin että jotain on tehtävä ja me kummatkin tykätään Burtonin ja Deppin leffoista kovasti. Tykkäsin leffasta eikä se minusta ollut liian lapsellinen tai muuta. Depp oli niin symppiksen näköinen Hatuntekijänä että mulle tuli välillä Frodo siitä mieleen. Suomennokset oli aika ajoin ihan kummallisia mutta niin oli ne englanninkieliset sanatkin. Lone Star'ssa me ei oltu ennen käyty ja päätettiin kokeilla. Kokemus oli hyvä ja huono. Ruoka oli tosi hyvää mutta siinä kesti tosi kauan että saatiin pöytään ja alkuruoka mozzarellatikut tuli pöytään samaan aikaan pääruokien kanssa. Ja niitä mozzarellatikkuja oli hurjat neljä kappaletta :) Viisi euroa niistä ja yhdestä dipistä... Nooh olivat hyviä kummiskin. Miehen biisonihampurilainen oli iso ja hauskoja kierreranskiksia oli liikaa jopa meille kahdelle. Mulla oli tilaamani kuuden wingsin sijaan seitsemän :) Rento paikka kunhan ekan kerran sählingistä on selvinnyt.

Huomenna vuorossa jännitysnäytelmä arvauskeskukseen meno pitkän oirelistan kanssa. No en oikeesti ole mitään oirelistaa kirjoittanut :) Eikä se niin pitkäkään olisi... Tänään on ollut vatsan väänteitä mutta saattaapi johtua kahvistakin. Tai kaikesta kahvin kanssa litkitystä tavallisesta maidosta (mulla nykyään laktoositon käytössä) tai niistä pullista... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)