torstai 6. toukokuuta 2010

Raikkaita juttuja

Nämä kuvat otin sunnuntaina kun olin koirien kanssa lenkillä. Niiden kanssa ei kyllä ole kivaa kuvailla yhtään mitään... Joko ne kiskovat hihnaa niin että käsi heilahtaa tai sitten ne täytyy komentaa johonkin paikoilleen ja vahtia ettei tule muita koiria mistään ja samalla kökkiä jossain ojan pohjalla kuvaamassa kukkia :) Muutenkin se on sellaista pysähtelemistä ja koirat tylsistyy alta aikayksikön. Enkä edes huomaa niitä kuvattavia kohteita kun keskityn koiriin ja kaikki eläimet pelästyvät niitä. Semmonen pieni huomaamaton metsästysvietitön vapaana pysyvä koira olisi hyvä kuvauskaveri :) Ja sitten semmonen kunnon kamera kunnollisella zoomilla olisi ihan paras kuvauskaveri :)

Eilen illalla rakas mieheni oli ihan kummallinen. Se tutki ihan into piukassa koirien Islantiin viemiseen liittyviä lakipykäliä ja luki mulle kaikkea eläinlääketieteellistä hölynpölyä, jonka olen jo tammikuussa itse ottanut selville eläinlääkäriä varten. Mutta en minä valita että se on innostunut siitä jostain syystä :) Se selvitteli myös koirien lentämiseen liittyviä juttuja ja maksuja ja lupasi pian soittaa sinne karanteenilaitokseen ja kysellä enemmän siitä. Kysyäisin samalla että jos vietäisiin sitten se hamsterikin kun kerran ollaan jo siinä karanteenisopassa korviamme myöten. Ei me siitä haluttais luopua ja on hyvin mahdollista että se on hyvissä voimissa vielä pari vuotta ja sitten joko täytyy hankkia sille uusi koti tai ottaa se mukaan. Saattaa myös olla että se saa jonkun ongelman jo ennen muuttoa ja kuolee... Kuka noista koskaan tietää. Mies luki että jyrsijöiltä täytyy tutkia vain salmonella ulosteesta ja sitten niillä ei saa olla tarttuvia tauteja. Vähänkö olis söpöä lähettää jotkut hamsterin papanat tutkittavaks, se sais varmaan jotkut hienot paperitkin ja kaikki :D Mutta niidenkin täytyy mennä karanteeniin... Hemmetin karanteeni!




Osaako joku kertoa mikä puska tämä on?



Indi tuulitukka :)

Käskin koirat maahan kun kuvasin valkovuokkoja ja ne alkoi heti kummatkin syömään ruohoa antaumuksella.


valkovuokko

kevättaskuruoho

kevättaskuruoho

Kieloja tulossa.

Tällä pellolla olen nähnyt usein pupun iltaisin ruokailemassa. Se ei ole niin kaukana miltä näyttää.


voikukkia

Sunnuntai päivän brunssi.

Pari päivää sitten tein kanaa ja kasviksia kookosmaidossa. Kaupassa ei ollut pakastewokkivihanneksia, joten ostelin kaikenlaista ja pistin pataan. Kanafileet ovat kasvisten alla muhimassa. Lisäsin sinne myös kookoshiutaleita ja yhden muussatun banaanin. Ja oli muuten yksinkertaista, hyvää ja kevyttä ruokaa. Miehen mielestä mautonta mutta minä maistoin suussa sulavasti kookoksen ja banaanin namm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)