sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Tylsä vuoden alku

Tuntuu että tää vuosi ei tule olemaan mikään riemastuttavan jännittävä ainakaan ensimmäisistä päivistä päätellen. Koko ajan on sellainen sunnuntaifiilis jotenkin. Sellainen, joka tulee sunnuntaisin kun tietää että seuraavana päivänä on töitä tai koulua ja se pilaa jo koko edellisen päivän. Koiratkin käyttäytyy jotenkin järjettömän ärsyttävästi ulkoillessa ja mies istuu yöpaitasillaan kaiket päivät tossa koneella. Mua ärsyttää ja haluaisin purkaa sen kaikkiin kanssaeläjiini :( Unohdin silloin palauttaa sen kemiatehtävän vaikka teinkin sen ja nyt en ole vieläkään palauttanut sitä vaikka siitä on jo neljä päivää. On sellainen olo että who cares? Tiskitkin tiskaamatta, who cares? No, obviously I care kun jaksan valittaa niistä tekemättömistä asioista. Jos en oikeesti välittäisi niin nauttisin olostani täysin rinnoin... Ihmeellistä kun on kiukkuinen niin sitä keksii puolisostaan kaiken maailman ikäviä asioita, jotka ei ollenkaan yleensä vaivaa. Onkohan se sitten jotain tosiasioiden kieltämistä vai pelkkää ikävää suuttumuksen aiheuttamaa katkeruutta? Kallistun ehkä jälkimmäiseen koska kaikissa on niitä vikoja ja typerät vihan tunteet vain saa meidät lapsellisesti takertumaan niihin... Ja tämä tekemättömyys ja lorviminen vain ruokkii turhautumista ennestään. Ehkä sitten helpottaa kun arki alkaa ja saa vähän rytmiä elämään.

Eilinen ruoka oli tosi hyvää nam nam. Kaikki onnistui hyvin ja viinivalinta oli myös tosi onnistunut. Se oli Chileläinen cabernet-savignon-syrah Casillero del Diablo ja sitä olis vielä puoli pulloa jäljellä :) Koirat sai myös osansa paistin jämistä ja pakastin niille luut, jotka ne sai aamulla sitten syödä. Tänään napsitaan loput, mitä ateriasta jäi.

Juuri uunista tulleena. Kastike tehtiin paistoliemestä.

Päälle tuli tätä Islannista ostettua maustesekoitusta ja oliiviöljyä.

Lisukkeena oli näitä islantilaisia "sokeri perunoita", mitä ei oltu tehty ihan itse aikaisemmin.

Ja mulla oli tämmöstä sienimössöä lisänä, vaikka tämä kuva on otettu joltain toiselta kerralta. Tällä kertaa ei tosin ollut kapriksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)