keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Kylmääkin kylmempää

Nyt on ollut jo pitkään aika kylmät ilmat. Luntakin on mukavasti että eipä valittamista. Meinaa vaan jäätyä jos on vähänkin pukeutunut muuten kuin napajäätikkö mielessä. Miten sitä joskus pystyi kaiket talvet kulkemaan ilman pipoa kun se oli niin epäcool? Enhän mä ikinä ollut edes niin cool että joku pipon pitäminen olis vaikuttanut asiaan...

Eka joulunjälkeinen koulupäivä takana ja ihan mukavaahan siellä taas oli. Kaikkia uusia jänniä kursseja käynnistyy ja pitäis niitä valintojakin tehdä. Tänään ruokittiin kaikki viljelylaitoksen kalat ja nypittiin pois kuolleita mätimunia ja ruskuaispussipoikasia. Siellä oli ihan kamalia epämuodostuneita poikasia ja nekin piti napata pois. Kun tulee kymmeniä tuhansia lapsia yhdeltä naaraalta niin väkisinkin sinne joukkoon mahtuu muutama sata vammainen ja siiamilainen kaksonen. Eihän niistä mitään kaloja isona tulisi :/ Vai haluisko joku kenties pöytäänsä kaksipäisen kirjolohen? :D Huomenna päästään lypsämään siikamammoja jos ei ole kovin kylmä ilma.

Koulun jälkeen käytiin ostamassa parin kaverin kanssa juttuja meidän synttärijuhliin. Joo meillä on yhteissynttärit lauantaina ja mä täytän 22 vuotta. Sen jälkeen mies tuli kaupunkiin ja me käytiin ostamassa koiranruokaa iso säkki. Se on aina semmonen iso urakka kun pitää bussilla liikkua. Kotona mä kokkailin meille hieman erikoista ruokaa, juopuneita kanapyöryköitä :) Niihin tuli muun muassa kaljaa! Lisukkeena oli lohkoperunoita, salaattia, limelohkoja ja itse maustettua majoneesia. Kaikki oli ihan syötävää ja hyvääkin mutta pyöryköistä tuli aika neutraalin makuisia. Johtuu taas mun maustamisongelmasta kun en osaa laittaa niitä mausteita oikein runsaalla kädellä. Koitan nyt äkkiä väsätä tän blogitekstin että kerkeisin edes hetken pelata miehen kanssa ja sitten vilkuilla muutamat blogit ja mennä aikaisin nukkumaan. Arjessa on se tylsä juttu että nukkua on pakko, muuten ei jaksa.

En voi koskaan maustaa salaattia kun mies ei halua salaattiinsa mitään ylimääräistä. Niinpä lurauttelen sitten öljyjä ja muuta salaattiini omalla lautasella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)