torstai 5. marraskuuta 2009

Ysh huimaus

Jostain syystä mulla on huono olo ja huimaa :/ Epämiellyttävä olo enkä tiedä miten sen sais pois... Tänään oli kuitenkin oikein hyvä päivä. Menin aamulla jo seitsemäksi koulukaverin luo, joka muutti ihan tähän lähelle ja juotiin kahvit ja lähdettiin hänen autollansa koulua kohti. Koulua piti olla huimat kaksi tuntia kalan jalostusta mutta kerettiin jo tunnissa tekemään se, mitä pitikin. Sitten työstettiin samaisen kaverin kanssa meidän jalostuksen kurssin ryhmätyötä, jossa tehdään tuotekehittelyä. Saatiin meidän suunnitelma jo valmiiksi ja ensi viikolla päästään toivottavasti työstämään sitä :) Me kehitellään semmoinen jännä ja parempi, ruoka-aine allergiat huomioon ottava, mätimousse resepti. Koulun jälkeen lähdettiin Turkua kohti ja kävin äitiä moikkaamassa pikaisesti sen töissä ja sain kivoja tuliaisia etelästä. Käytiin myös sonera kaupassa jonottamassa ja subilta hakemassa syötävää, jotka otettiin mukaan meille kun päätettiin tehdä yhdessä myös tilastotieteen koetta. Ihan katastrofihan se koe oli mutta palautinpa nyt kuitenkin :)

Toivottavasti tää typerä paha olo menee pois ja saan vielä häärittyä jotain. Karjalanpaistia olisi uunissa tulossa eilisen risoton kaveriksi. Mies toi karjalanpaistipaketin kaupasta kun annoin vapaat kädet :) Innostuin eilen vähän kokkailemaan taas ja meillä olikin hyvää lammasta ja maa-artisokka risottoa. Päätin vain kaupassa ostaa niitä artisokkia kun näin pussillisen :P Raastoin niitä kuorittuina ja ne meni ihan kivasti risotossa, vaikka teinkin risottoa ekaa kertaa elämässäni. Lisäksi tuli punasipulia, valkosipulia, kermaa, loraus viiniä, tuoretta rosmariinia ja muita mausteita. Niin olihan myös hellalla käynyttä päärynä, tamarillo, taateli sekamelskaa lisäkkeenä mutta se nyt vain ei toiminut ollenkaan. Miltsun eksperimentaalinen keittiö innostui taas vähän liikaa. Taatelit oli kyllä ihan hirveän hyviä kun popsin niitä pilkkoessa.

Täällä Turussakin sataa muuten nyt vähän lunta. Ihana sellainen tuiskusää ollut tänään, joka laittaa polttamaan ihania partyliten kynttilöitä ja sammuttelemaan kirkkaita valoja :) Viikonloppu saa tulla!

Söpöjä punatulkkuja Mynämäeltä.

Illallinen under construction :)

Ruokajutskia

Vanhemmilta paljon hyvää karkkia!

Ja kivat korvikset sekä kukkapaita/mekko, joka on heti päällä tietenkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)