tiistai 3. marraskuuta 2009

Aamua

Täällä sitä vaan istutaan koneen edessä, vaikka piti nukkua ainakin ysiin asti. Mutta Perro ihana sisäkoiramme päätti että hän haluaa ulos jo ennen kahdeksaa. Samalla kun sen päästää ulos on melkein pakko ihan mennä ulos ja antaa sille ruokaa, laittaa se kiinni ketjuun, päästää Lumene ulos tallista ja viedä sillekin heiniä. Eihän siinä enää sitten nukuta kun pääsee takaisin sisälle asti. Pikkuveli ei tietenkään voi missään nimessä päästää sitä ulos mmm... Muutenkin oli tosi inhottava yö kun ei meinannut millään nukahtaa ja heräili koko ajan ja näki vielä pahaa untakin :( Johtuu varmaan siitä kun mies meni eilen kotiin ja jouduin nukkumaan ihan yksin taas.

Eilen mun oli siis tarkoitus viedä mies takaisin Turkuun mutta keksittiin ennen lähtöä että voitaisiin käydä puolalaisilla tutuilla kylässä Raisiossa matkan varrella. On ollut koko syksy tarkoitus mennä sinne kun heillä on pieni 8 kk ikäinen vauva ja ne lapset kasvaa niin nopeasti. Tyttö on tooosi suloinen ja kiltti tapaus, ihan niin kuin vanhemmatkin :) Me ollaan nähty maaliskuussa kun tyttö oli noin kuukauden ja elokuussa ja nyt. Mentiin heti tytön ja äitinsä kanssa pitkälle kävelylle, käytiin samalla kaupassa ja mentiin heille syömään pitaleipiä lounaaksi. Juotiin vielä kahvit ja juteltiin ja humpsis oltiinkin oltu siellä neljä ja puoli tuntia :) Mutta kivaa oli eikä meillä edes ollut kiire mihinkään. Kyläilyn jälkeen mentiin meille kotiin kotiin, hoidin vähän kasveja, ihmettelin kotona olemista hetken ja lähdin taas takaisin tänne maalle... Katsoin illan ihania hömppäsarjoja neloselta, mikä oli oikein luksusta pitkästä aikaa.

Harmittaa kun ei olla päästy näkemään vielä miehen siskon kaksosia, jotka syntyi kuitenkin jo heinäkuussa. Tai ollaanhan me netistä nähty paljon kuvia heistä ja ylpeästä 2 v. isosiskosta mutta ei se ole sama asia. Toisaalta enemmänhän heissä on ehkä katsomista vähän isompana, jos nyt uudeksi vuodeksi sinne päästäisiin.

Tänään illalla tulee kengittäjä laittamaan Lumpulle kengät ja hokit jalkoihin. Siinä menee varmaan se parisen tuntia sitten. Harmi kun ei koskaan tiedä ihan tarkkaa aikaa koska hän tulee kun olis kiva syöttää koirat ennen sitä ettei ne riehuis niin paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)