maanantai 16. marraskuuta 2009

Gee, it's Monday!!

Oho, viikonloppu tuli ja meni ja oli vielä neljän päivän pituinen. Tai no viiden kun päätin että opiskelen englantia tänään näin kotoa käsin... No joo, en vaan raaskinut jättää aamulla kotia sen näköisenä kuin se oli. Eilinen meni vähän krapuloimisen puolelle kun lähdettiin lauantaina extempore kutsusta synttäreille ja ajauduttiin vielä Kouluunkin sen jälkeen. Joten kumpikaan ei jaksanut eväänsä liikuttaa sunnuntaina ja tämän aamuinen asunto oli kauhistus :) Annoin synttärisankarille limemarmeladia lahjaksi kun se kutsu tuli vähän yllättäen :) Toivottavasti kelpasi. Karitsan ribsit oli aika juicy mutta hyviä. Marinointi onnistui hyvin siinä mielessä että vaikka keitin kyljykset uunivuoassa, ne ei menettäneet marinadin sitruunaista makua. Korkkasin sitruunamarmeladin myös viikonloppuna koska jos sitä tekee joululahjaksi niin täytyyhän sitä nyt tietää mitä antaa :) Pelkäsin että joukossa olisi niitä minisiemeniä, mitä sitruunassa on isojen lisäksi mutta en ainakaan vielä ole niihin törmännyt. Maku oli kivan kirpeä ja raikas mutta silti makea. Tänäänkin aamulla laitoin paahtoleivälle.

Tänään olen ollut aika ahkera jo ihan aamusta asti. Tiskasin, kävin kaupassa, laitoin uuniin kirsikkatomaatteja kuivumaan, pesin koneellisen pyykkiä ja nyt pellillä odottelee uuniin pääsyä tämä. Kaupassa ei ollut tuoretta salviaa mutta korvasin sitä basilikalla ja kuivatulla salvialla. Lisäksi heitin mukaan muutaman pilkotun kirsikkatomaatin.

Ai niin en ole varmaan maininnut että meillä on nyt lentoliput Islantiin uudeksi vuodeksi :) Kivaa, kivaa, kivaa! Joulusuunnitelmat on vielä aika auki mutta ainahan sen voi vaikka ihan omassa kodissa viettää jos siltä tuntuu. Ainakin mulla on jo kodin jouluiseksi laittaminen alkanut :) Vähän ajoissa ehkä mutta oon vasta laitellu valoja ja seuraavaksi varmaan semmoset lumihiutalesysteemit ikkunoihin. Joulukuun puolella sitten enemmän.

Kevyttä iltapalaa perjantailta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)