maanantai 30. marraskuuta 2009

Uimapäivä

Ohhoh laivareissu ja viikonloppu takana päin. Aika rankkoja nuo biletysreissut, ei meinaa vanha enää jaksaa :) Viikonloppu menikin sitten vähän krapuloidessa ja toipuessa. Kävin lauantaina vanhempien luona hoitamassa hepan kengityksen kun se on vähän sellainen jukuripää ja äitillä oli kiireitä. Jatkokäsittelin myös limoncelloa ja se näyttää jo aikas hyvältä. Kuudes päivä joulukuuta sen pitäisi olla valmista maistettavaksi.

Tänään kävin uimassa Turun uimahallissa ja oli tosi mukavaa näin pitkästä aikaa. Viimeksi olen uinut elokuussa luonnon vesissä ja hallissa varmaan maaliskuussa kun käytiin Caribiassa. Ajattelin hankkia perjantaina kymmenen kerran kortin sinne jos vaikka alkais viikottain käymään. Se on tosi pieni ja vanha, 50- luvulta ja siellä on eri vuorot miehille ja naisille mutta aika söpö ja sijaitsee keskustassa. Kävin usein yksin uimassa kun asuttiin Islannissa ja nautin siitä tosi paljon. Se on joku semmoinen oma hetki juttu, mitä kaikilla pitää olla. En malta odottaa että joululomalla pääsee Blue Lagooniin ja muihin lämpimiin uimaloihin :)

Ai niin piru vie mun kamera hajosi :( En osaa olla ilman sitä... Siitä meni se näyttö jotenkin rikki etten näe mitä se kuvaa vaikka itse kuvat se ottaa niin kuin ennenkin. Tosi ärsyttävää ja joku varaosa, jos semmosta edes on, maksaa taas ihan kivasti :/ Nyt Indi vinkuu siihen malliin tuossa keittiön kynnyksellä että se haluaa jotain enkä jaksa enää kuunnella sitä... Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)