tiistai 10. marraskuuta 2009

Mätinen tiistai

Diipa daapa mistäs kirjoittaisi... Ai niin, unohdin taas viedä sen trivial pursuitin kouluun! Lisäksi unohdin kameran mutta se peli olisi pitänyt viedä jo eilen. Nyt mulla on kaikenlaisia varmistus kikkoja että varmasti muistan ottaa kummatkin huomenna mukaan. Kamera on ihan välttämätön huomenna koulussa kun mun pitää ottaa kuvia meidän hienoista mätimousseista. Tänään me niitä väsättiin into piukalla, yhteensä kahdeksan eri satsia. Koulun jälkeen mä kävin moikkaamassa kaveria työharjoittelussansa kukkakaupassa. Ja kai sieltä nyt jotain mukaankin lähti niin... Ostin amppelisysteemin yhdelle kaktukselle, mikä kylläkin ollut jonkin aikaa suunnitelmissa, ja extempore hankin puisen kranssin ja tuunauskamaa sille :) Siitä tuli ihan kiva ja päätin jättää semmoisen jouluisen helminauhan siitä kokonaan pois ja kieputin nauhasta koristeen lamppuun. Alkaa vähän saamaan talvisia/jouluisia piirteitä tämä kämppä.

Oi eilen katsottiin illalla elokuva Julia & Julie, vai miten päin se nyt olikaan? Se oli tosi mukava ja suosittelen sitä ruuanlaitosta pitäville naishenkilöille :) Meryl Streep on ihan mun lemppari näyttelijöitä ja se oli tässäkin niin hyvä! Ja se toinen tyttö oli ihanan tavis ja eli semmosta kivaa tavis elämää, mitä itsekin elelee.

Huh kylläpäs kirvelee nenää kun murskasin kuivattuja chilejä morttelissa enkä käyttänyt hanskoja tietenkään vaan hipelöin niitä mielin määrin ja sen jälkeen naamaani.... En ikinä opi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)