maanantai 9. marraskuuta 2009

Plokkfiskur

Mulla piti olla tänään oppilaskunnan kokous ja sen jälkeen viis tuntia enkkua mutta eipähän ollutkaan kun enkun opettajan lapsi oli sairastunut... Eli raahauduin sinne kouluun vain sitä kokousta varten, johon meidän neljän hallituksessa istuvan lisäksi ilmaantui hurjat YKSI oppilas!!! Voi luoja tuota aktiivisuuden määrää. No eniveis oli kiva päästä jo aamulla takasin kotiin ja kerkesin lähtemään miehen tueksi hammaslääkäriin. Tää on sillä jo kolmas kerta tänä syksynä ja jokasella kerralla ne on vetäneet jotain irti sieltä :/

Eilen illalla kävin perheen kanssa syömässä brasilialaisessa Bossa ravintolassa isänpäivän kunniaksi. Oli aikas mukavaa ja ruoka oli ihan tajuttoman hyvää, kuvat vaan oli liian tärähtäneitä :( Iskä pääsi puhumaan espanjaakin ravintolan omistajan kanssa, aika hienoa.

Tänään meillä oli ruokana plokkfiskuria, mitä mun on pitänyt tehdä jo ikuisuuden. Siitä tuli oikein hyvää vaikka perunat oli jauhoisia ja vähän liian isoina kuutioina. Tein coleslawta sen kaveriksi vaikka yleensä plokkfiskuria syödään semmosen "kostean" ruisleivän kanssa. Turskafile oli niin hyvän näköistä pannulla pippurin ja curryn kanssa että teki mieli syödä se pois ihan sellaisenaan. Kamalan kallista se kyllä on täällä ettei tule ihan kauhean usein sitä ostettua vaikka hyvää onkin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)