perjantai 6. marraskuuta 2009

Kiva päivä tänäänkin :)

Sain nukkua pitkään tänään jostain syystä. Heräsin ihan itsekseni ekan kerran vasta yhdeksältä ilman että koirat olisi vinkuneet oven takana. Aamupäivällä asensin hienosti meidän punaiset koriste/joulu valot olohuoneen ikkunan karmia kiertämään. Vasaroin nauloja ikkunapuihin mun hienolla kukallisella vasaralla ja samalla laitettiin pari possutaulua seinälle myös. Oon tosi ylpeä siitä miten hyvin sain noi valot asettumaan :) Muutenkin tänään tuli hoidettua semmosia kotiin liittyviä asioita, jotka on vaan odottaneet ja lykkääntyneet. Myöskin koirien kanssa ulkoilut on olleet oikein mukavia tänään. Just tultiin kaikki neljä sisälle märältä iltalenkiltä, Eve sai vähän olla vapaanakin pellolla. Indi vaan nyt kinuaa huomiota osakseen eikä kukaan halua leikkiä sen kanssa tai rapsuttaa, voi voi :)

Tein tänään artisokka-porkkana keittoa, mihin tuli myös sipulia, valkosipulia, chiliä, rosmariinia, timjamia, liemikuutio ja kermaa. Soseutin sen ja musta se oli ihan hyvää ja kuohkeaa mutta mies valitteli sen liian paksua koostumusta. Mutta hei, sosekeitto mikä sosekeitto :)




Noi valot saa myös vilkkumaan monella eri lailla jos haluaa semmosen näyteikkuna/disko meiningin :P Nyt täällä näyttää valojen puolesta lähinnä joltain... luolalta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)