sunnuntai 26. toukokuuta 2019

Aurinkoa ja päättäjäiset

Kylläpäs nämä viikot vilahtavat ohi huomaamatta. Mitäs sitä tehtiinkään. Lapsilla kävi ainakin vähän kavereita kylässä ja leikkivät myös paljon ulkona kauniissa säässä. Tiistaina päiväkodin jälkeen lastasin pienemmät sisarusrattaisiin, E:n pyörän selkään ja sitten menoksi jätskille. M nukkui koko jätskitoimituksen ajan ja äitikin sai nauttia ihan itse oman jäätelönsä. Keskiviikkona oli taas niin upea sää ja tavattiin ranskalainen S ja poikansa K ulkona. Käveltiin aika pitkä lenkki, minkä jälkeen päädyttiin vielä kauppaan ja leipomoonkin.

Torstaina olikin sitten E:n päättäjäiset päiväkodilla. Lapset esittivät keksimänsä näytelmän ja lauloivat ja oli myös pientä hauskuutusta kun vanhemmat joutuivat opettelemaan diskotanssiliikkeitä. Lapset saivat ruusut ja otettiin yhteiskuva ja herkuteltiin nyyttäripöydän herkuilla.

Perjantaina olikin taas päiväkoti suljettu jonkin suunnittelupäivän takia ja meillä alkoi pitkä viikonloppu. Hyvää harjoitusta lomaa varten :) Onneksi oli taas hyviä ilmoja ja pystyttiin viettämään kivasti aikaa ulkosalla.

Vihiriää on!
 Pyykkiä on! 
 M ja K
 Chillailua kotipihalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)