sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Arjen piristyksiä ja muuta

Koko muu perhe on päiväunilla mutta minä fiksuna tyttönä käytän tämän ajan tietysti koneella istuen. Unet kun tuppaa olemaan mulla siellä tärkeysjärjestyksen vähemmän tärkeässä päässä. Mutta en minä edes niin huonosti nuku kun vauva on melko hyvä nukkuja ja ainakin yön alkupäästä saan ihan hyvän unipätkän kun vauva on omassa sängyssään. Loppuyöstä se sitten mystisesti jämähtää jonkun syötön yhteydessä minun ja miehen väliin. Mutta siis kiitän korkeampia tahoja hyväunisesta vauvasta. E ei oikein tiedä nukkuuko se enää päikkäreitä vai ei mutta näköjään ainakin tänään tuli uni. Aamupäivä meni sillä ihan vaan telkkaria tuijottaessa ja sateessa puolisen tuntia ulkoillessa. Täytyy sanoa, että telkkaria katotaan meillä nykyään tosi paljon enemmän kuin ennen pikkuveljen syntymää. Arkena en siitä murehdi kun ei ne päiväkodissa mitään katso kummiskaan ja tekevät muuta kehittävää mutta viikonloppuisin täytyy vähän valvoa ettei mene pelkäksi ruuduntuijottamiseksi.

Tällä viikolla me ollaan oltu tosi ahkeria ulkoilemaann kun olen hakenut E:n päiväkodista. Ollaan menty sieltä suoraan johonkin leikkipaikalle ja vauva on nukkunut vaunuissa sen aikaa kun E leikkii. Tosi jees systeemi kun saadaan tehdä jotain vaan kahdestaan ja samalla tulee tehtyä jotain terveellistä kotona kökkimisen sijaan. Sitten illalla voi antaa hyvällä omatunnolla katsoa sitä telkkariakin :)

Olipa hyvää teetä tämä. Maistuu joku semmoinen hunajainen maku.
 Ostettiin tällainen sitteri käytettynä. Kivan näköinen ja maksettiin vain 57 €.
 Maistoin mieheltä tämmöstä islantilaisten naisten kunniaksi tehtyä olutta :)
 Ystävältä tuli tällainen kiva Turun ovia esittävä kortti.
 E pääsi kylvämään anopilta saatuja yrtinsiemeniä. Pikkusen tuli kyllä hermostuttua kun neiti nuoli multaisia käsiään kielloista huolimatta...
    Kaikissa purkeissa näkyy jo elämää :)
 Sitten vähän kännykällä napsittuja kuvia. Tämä tässä kotitoimistoltani. Sohva on nykyään aina aukilevitettynä ja täynnä kamaa.
 Alkuviikosta oli vielä jäätä mutta nyt on jo ihan sulaa joitain lumikasoja lukuunottamatta.
 Typerät ihmiset ovat jättäneet kaikki uudenvuoden rakettiroskat keräämättä. Niitä on kaikki leikkipaikatkin ihan täynnä. E niitä innoissaan keräilee ja haluaisi raahata kotiin ja tietysti vähän maistaakin. Milloin se suuhunlaittaminen oikein loppuu?!?
 Varsinaisia leikkipuistoja tässä on aika vähän mutta talojen pihoilla onn usein joku keinu ja liukumäki.
 Tästä leikkipaikasta tykkään kun sieltä on kivat näkymät, se ei ole minkään talon pihassa ja se on sopivan haastava E:lle. Tommosta kumimattoakin on iskuja vaimentamassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)