torstai 2. syyskuuta 2010

Wuuuhuu!

Ou yeaaaah. Bring it on!! Nyt on semmonen nyrkkeilysäkin paiskimisolo :) Silleen hyvässä mielessä. Voisin kohdata kaikki maailman paskiaiset ja näyttää niille närhen munat :p No joo, ehkei sentään mutta on hyvä fiilis. Päättelin just joitain viimeisiä tämän kesän työjuttuja ja tämän jälkeen käännän selkäni sille asialle niin täydellisesti kuin vain suinkin voin. Ei enää ikinä!

Aamulla oli ihan hilkulla etten lintsannut jo toisena koulupäivänä. En vaan millään olisi jaksanut nousta sängystä puoli seitsemältä.... joten nousin varttia yli seitsemän ja ehtisin kuitenkin :) Jouduin kuitenkin lähtemään kolme tuntia liian aikaisin koulusta koska kävin sillä hoitajatädillä juttelemassa nyt sitten ekaa kertaa. Ihan kivan ja aktiivisen oloinen täti oli :) Käyn siellä nyt sitten viisi kertaa ja jo viikon päästä uudestaan. Ihmeellisesti toimii toi terveydenhuolto kun välillä on niin nihkeetä niin nihkeetä ja sitten yhtäkkiä kaikki sujuukin. Mutta olen iloinen. Mua ei harmita yhtään olla vähän henkisesti epätasapainossa. Se on itse asiassa aika mielenkiintoista ja se sessio oli kuin jostain elokuvista. Selitin ja selitin tädin kirjoittaessa muistiinpanoja ja sitten se teki jatkokysymyksiä ja huomautuksia. Tuntui todella että se oli kiinnostunut ja paneutui mun tapaukseen oikeesti. Siistii! :D

Session jälkeen kävin reilun vuoden tauon jälkeen kampaajalla tasoittamassa hiuksia ja leikkauttamassa otsahiuksia vähän lyhyemmiksi. Ostin Bonacuren hoitonainetta myös että saisin vähän eloa tähän hamppukasaan. Mulla oli joskus tosi paksut hiukset mutta jossain vaiheessa ne vaan ohentui ihan hirveästi. Kampaajakin huomautti siitä silloin.

Mut joo. Hauskaa illan jatkoa kaikille! Mä taidan tehdä teetä itselleni ja siirtää jokusen kasvin parvekkeelta sisälle. Äiti sanoi että oli joutunut aamulla skrapaamaan auton ikkunat, syksy!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)