maanantai 13. syyskuuta 2010

Miukuja

Tänään mies sai kauan kaipaamansa osat uuden tietokoneen kokoamista varten ja on nyt häärinyt sen kimpussa koko illan. Ihan jännää nähdä millä lailla se kone nyt sitten paranee. Koppa ja näyttö pysyivät samana, vaan sisukalut menivät uusiksi. Meillä on edelleen hieno sinisenä loistava Batman kotelo tietokoneella :) Itsekin vähän aloin miettimään että josko sitä alkais taas nörtiksi ja ostais wow aikaa... Syksy ja talvi on hyvä viettää sisällä virtuaalimaailmassa kevättä odotellen heh.

Soitin aamulla myös eläinlääkärille ja tilasin ajan koirille torstaiksi vasta-aineiden ottoa varten. Islantiin vienti siis edistyy taas yhdellä askeleella ja kukkaro kevenee toisella... Mutta meidän olisi tarkoitus viedä tuolla samalla reissulla Piki raasu lopetettavaksi :( Itku tulee varmaan mutta kai se on vaan tehtävä ennemmin kuin myöhemmin. Se on vasta 15 vuotias mutta fysiikka ei vaan enää toimi ja kaikki tarpeet tehdään keittiön lattialle tai milloin minnekin. Ei kai se ole siistille kissallekaan enää kivaa?? En ole ennen ollut niin läsnä eläimen lopettamisessa mutta hyvä sekin on kokea.

Nyt tuntuu jotenkin väärältä laittaa näitä kissakuvia tähän mutta Piki menee kissojen taivaaseen ja nämäkin seuraavat vielä joku päivä perässä. Kaikkihan me lähdetään ja nyt on vain Pikin vuoro.

Nämä kissat istuivat Eldsmiðjania vastapäätä Reykjavíkissa ja varmaan odottivat omistajaa kotiin. Eivät silti tuntuneet pitävän toisistaan jostain syystä.


Seurallisia olivat molemmat.






 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)