lauantai 28. joulukuuta 2019

Kun isi ja äiti lähti ulukomaille

Niin siinä sitten kävi että herra ja rouva lähtivät parisuhteensa ihan ensimmäiselle yhteiselle ulkomaanmatkalle jonnekin muuhun maahan kuin Islantiin tai Suomeen. Eihän siinä mennytkään kuin kolmetoista vuotta että tähän pisteeseen päästiin :D Mutta koska rouva ei ainakaan pysty olemaan vielä pienimmäisestä kovin kauaa erossa päädyttiin ulkomailla olemaan vain kaksi yötä. Kohteeksi valikoitui edullisten lentolippujen Lontoo, jossa allerkijoittanut onkin jo kerran käynyt mutta herra ei vielä koskaan aikaisemmin. Hotelliksi valikoitui vähän syrjemmässä oleva mutta erittäin mukava ja rauhallinen Hilton ja sieltä semmoinen vähän fiinimpi huone ihan erillismakuuhuoneella ja olohuoneella ja vielä jokinäköalalla. Ja voi että me tykättiin. Ihan vaan se hotelliluksus ja se, ettei mitään ollut pakko tehdä eikä kukaan tarvinut meiltä yhtikäs mitään. Aivan ihanaa oli siis ja varmasti mennään pian jonnekin uudestaan pikavisiitille.  Kiitos vaan kälylle ja anopille, jotka hoitivat katraan sillä aikaa.

Saavuttiin Heathrowille ja sieltä ulospääsy olikin vähän haastavampaa kuin täällä Keflavíkissa tai Helsingissä :D Käveltiin ja käveltiin ja käveltiin.
 Lontoon maanalainen on kyllä ihan super helppo ja mentiin sillä hienosti ristiin rastiin kuin vanhat tekijät.
 Oli hassua nähdä kukkivia kasveja joulukuussa. Ilma oli siinä plus kymmenen paikkeilla mutta siellä tuuli yllättävän kovaa. Tulopäivänä oli kyllä tyyntä ja ihmiset söivät vallan ulkona melko vähissä vaatteissa.

 Hotellihuoneessa oli hyvä valikoima lehtiä. Ihan kuin ne ois tiennyt että mistä mä tykkään :D

 Näkymät ikkunasta joelle.
 Meidän huone.
 Hotelli heti tuossa oikealla.
 Käveltiin kävelysillan yli joen toiselle puolelle.
 Huomattiin, että Lontoo oli kaikenlaisten kehoitus- ja infokylttien luvattu kaupunki.


 Sohossa syötiin Flat Iron nimisessä ravintolassa pihvit ja voi apua että oli hyvää!
 Kaikki oli hirveän simppeliä mutta todella hyvää.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)