lauantai 23. toukokuuta 2009

Ei erityisempää

Päivät on vain sellaista samanlaista puuroa ilman mitään erityisempiä kohokohtia, mutta ehdottomasti mukavaa ja rentouttavaa puuroa. Kun ollaan kummatkin kotona kaiket päivät ja välillä käydään kaupassa tai kaupungilla. Me nyt selvästi tankataan yhdessäoloa ennen kymmenen viikon eroa. Eilen tosin oli joku ihmeellinen kärhämä liittyen valjaiden ja hihnan käyttämiseen lapsilla... Ei se ollut varsinaisesti mikään riita mutta kumpikaan ei saanut toista muuttamaan mielipidettään :) Meillä on mitä erikoisempia riidan aiheita, jotka ei yleensä liity tähän tämän hetkiseen tilanteeseen mitenkään. Kerrankin baari-illan jälkeen riideltiin siitä saako koirat lenkillä metsästää hiiriä! Ja siis eettiseltä kannalta. Että näin vakavia aiheita meillä :)

Pari päivää sitten käveltiin Prismaan ja täydennettiin siivouskaappia erilaisilla pesuaineilla. Viimeksi ostin pesuaineita kun muutettiin tänne että niin usein meillä pestään muun muassa lattioita. Imurinpusseja sen sijaan joutuu ostamaan jokavälissä kun se täyttyy karvoista niin nopeasti. Oli ihan kiva reissu se ja sitten siivottiin kämppää vähän paremmin ja tuoksui hyvältä. Mä sain jopa raivattua mun kirjoituspöydän ja nojatuolin puhtaaksi kaikesta roinasta. Ihan älytöntä että edes on sellaisia huonekaluja, jos niitä ei voi koskaan käyttää kun ne on täynnä tavaraa ja vaatteita! Jostain syystä meillä makkari on aina kaikista sekaisin huone mutta silti puhtain. Yleensä vieraat ei mene hengaamaan sinne ja eikä siellä tule itsekkään vietettyä aikaa muuta kuin silmät kiinni, joten sekamelska ei niin haittaa. Olemishuoneet, eli keittiö ja olkkari täytyy pitää järjestyksessä mutta niissä taas on enemmän karvoja ja muuta likaa koirien ja ruuanlaiton takia. Nyt näyttää muuten vakavasti siltä että Evellä alkaa karvat lähtemään :/ Eli ei ole enää tumma eteisen matto vaan valkoinen.

Eilen käytiin kaupungilla pyörimässä. Ostettiin tyhjiä dvd-levyjä, vatupassi ja vääränlaisia ruuveja peilin kiinnittämistä varten, käytiin kaupassa ja jätskillä italialaisessa Nuvole jätskipaikassa. Oli toosi hyvää jäätelöä eikä ole edes kovin kallista. Omistajat ja työntekijät on italialaisia ja se on mun mielestä mukavaa, myös jäätelöiden nimet on italiaksi. Ai niin ja tarkistin sähköpostin eikä mitään kovin tärkeää ollut tullut jesh! :D Chilejä on tullut ylös vielä kaksi lisää, joten aika hyvin jos 5/6 siemenestä onnistui. Eilen illalla syötiin ylihyviä nachosysteemejä ja katsottiin elokuva Lars and the real girl. Se kertoi Lars nimisestä miehestä ja hänen Bianca nukestaan ;) Oikeasti mukava elokuva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)