perjantai 28. marraskuuta 2008

Diipa daapa

Tänään oli lyhyt koulupäivä kun perjantaiseen tapaan meillä on vain projektipajaa Turussa. Mutta tänään oli spesiaalipäivä kun oli niiden projektien esityspäivä. Meidän ei mennyt kyllä ihan nappiin tai en usko että sillä esityksellä erotutaan kahdenkymmenen joukosta kolmen finalistin joukkoon... Meillä oli kyllä suuret suunnitelmat siitä esityksestä mutta päädyttiin sitten tylsään power pointtiin missä oli vielä musta jotain puutteitakin. Mutta tällasia nämä. Vielä tarttis ennen joulua saada kasaan projektista loppuraportti niin kolme opintopistettä on kasassa. Ens torstaina meillä on projektin loppubileet ja se kuulostaa ihan hauskalta kun siihen liittyy semmoinen joku aarteen etsintä tai vastaava. Ainakin sinne meen mukaan mutta en tiiä meenkö tylsään Onnelaan loppubileisiin kun ei nyt oikeen tee mieli sellasia juttuja.

Jäin vielä kattomaan pari muutakin esitystä ja yks niistä oli ihan ylitse muiden. Mun pari iktyonomi kamua on kans siinä ryhmässä ja toivottavasti he nyt ainakin pääsis jatkoon :) Niillä oli hienot "ammattimaisesti" tehdyt videot ja nettisivut siinä mukana. Sen jälkeen lähdettiin sen toisen kamun kanssa talsimaan kotia (kauppatorin bussipysäkkiä) kohti mutta mulla oli kamera mukana ja innostuttiin kans valokuvaamaan samalla. Leikittiin englanninkielisiä turisteja :D Joo uskokaa vaan et täytän kohta 22 vuotta! Tossa jäljessä vähän kuvasatoa siltä reissulta. Kotiin mä pääsin siis jo puolen päivän aikoihin ja ollaan jo keretty syömään sitä kanasoppaakin. Mieskin sai sitä alas aika hyvin. Tänään varmaan otetaan ihan rennosti ja herkutellaan illemmalla sekä luultavasti pelaillaan. Koitan saada mun isoimman ukkelin wowissa nousemaan ainakin muutaman levelin. Sitten huomenna tarttis väsätä kovasti kemian etätehtävää ympäristömyrkyistä blaah. Siivotakkin vois ja käydä koirapuistoilemassa ton yhden höyrypään kanssa. Saas nähdä jos vaikka jaksais mennä päiväsaikaan ja sais jotain kuviakin sieltä.

Semmosia muuten pohtisin tässä joku päivä että käyköhän täällä ketään ikinä mitään lukemassa? Islannin juttuja kävi ainakin tutut kun kerroin tästä niille mut en tiedä käyvätkö enää, tuskinpa. Ulkopuolisista en tiiä kun ei kai ne tänne mitään kommentois. Itse en kovin usein kommentoi jos luen blogeja. Ei mulla ole semmosta laskuriakaan mutta kyllä mä tänne varmaan jotain laittelisin silti tai siis laitankin vaikka kukaan ei lukisi :) Kiva näitä on jälkeenpäin lukea itse ihan niin kuin jotain päiväkirjajuttujakin. Onhan tää jo yli vuoden vanha kun eka merkintä on vissiin 2007 kesältä ja ensinhän mulla oli täällä muita juttuja kuin blogijuttuja. Eläimistä oli ja sitten tein sims-tarinaa hetken aikaa.

Samppalinnan mäeltä lähdettiin alas tulemaan.


Kanssaturistini :D Vaaralliset portaa mennä alas talvella muuten!

Minäkin päässyt vähän kuvattavaksi.





Voi tästä tulee niin mieleen Dublinerin ajat :) En varmaan vois edes Suomessa olla baarihommissa kun en tiiä minkään nimeä suomeks...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)