tiistai 8. joulukuuta 2009

Voi pilleri sentään!

Kävin koulussa olemassa neljä tuntia, mihin sisältyi lähinnä ahventen takautuvan kasvun määritystä. Tutkin myös kilohailin otoliittia ja muikun sekä kuoreen suomuja iän määrittämistä varten. Pikkutarkkaa mutta ihan hauskaa puuhaa kun tulee rutiinia siihen.

Menin koulun jälkeen kauppaan ja oli ihan pakko "tuhlata" pölypusseihin koska vanha pussi oli ihan ylitäynnä koirankarvoja eikä näin ollen imurilla oikein pystynyt imuroimaan... Sitten piti mennä ostamaan noita naisten pillereitä mutta kas kas täti huomautti että resepti on mennyt 5. päivä vanhaksi. Miksi hitossa tommosia reseptejä ei voi tehdä vaikka viiden vuoden pituisiksi?? Vuosikausiahan niitä joutuu syömään enkä kyllä ole kuullut mistään e-pillereiden väärinkäytöstäkään... Hauskinta on että lääkäri oli laittanut mulle siihen reseptiin pillerit 18 kuukaudeksi, joten mun olis kai pitänyt ostaa niitä jotenkin varastoon? Harmi vaan että jos ostaa samalla kertaa enemmän niin kela ei korvaa kuin yhdestä paketista tai jotain erittäin tyhmää. Mulla kun ne on "sairauden" hoitoon ja saan niistä korvauksen. Ja nyt sitten täytyy järkätä äkkiä aika reseptin uusintaan ja ne aina siellä ehkäisyneuvolassa niin tykkään kun jättää viimetinkaan hmmm... No joo ihan sama ei tässä ennenkään olla pieniin päin päästy vaikka kuinka on ollut syömättä :D

Kerrankin on ollut pitkä ilta. Imuroin heti kun pääsin kotiin, syötiin tosi aikaisin ja vein koiratkin normaalia aikaisemmin päivän päälenkille. Sitten menin yhden blogin innoittamana juoksemaan! Eipähän sitäkään ole tullut tehtyä sitten... syyskuun? No viime viikolla kävin uimassa ja tällä viikolla juoksemassa, ehkä ensi viikolla yhtenä päivänä vaikka juumppaan muropaketin cd:n tahdissa? :) Olin varma että kunto on taas rapissut palasiksi tähän mun tietokonetuolin alle mutta eipäs ollutkaan! Juoksin koko matkan ja kamalan kovaakin vielä eikä nytkään tunnu kovin pahalta. Aamulla en kuitenkaan pysty edes sormea nostamaan... Nilkat on ainut paikka mihin ottaa vähän huonosti. Ne on muutenkin kauhean löysät ja rasittui siitä uimisestakin. Musta tuntuu että osan matkasta juoksin kovaa ettei pahat miehet hyökkää pimeällä pururadalla kimppuun ja siksi että kuuntelin musiikkia ja oli ihan semmoinen musavideofiilis :) Suihkussa innostuin sitten pesemään lattian ja vähän seiniä kun niissä oli jo jotain oranssia leväkasvustoa ja tyhjensin viemärinkin mun hiuksista, yök!

Tein morttelissa mausteseoksen päivän katkarapucouscoukseen(mikä sana!) Siihen tuli chiliä, merisuolaa, currya ja korianterin siemeniä. Aika hyvä oli ja katkaravut on olleet tosi riittoisia kun ostin pienen pussin joskus pakkaseen ja sieltä aina välillä niitä ruokiin ripotellut.

Pähkylöitäkin totta kai :)

Ja rapsakoita porkkanoita, sipulia ja valkosipulia. Mulla on tehokuuri valkosipulin kanssa sekä hunajan ja vihreän teen. Olen vakuuttunut että ne jos mitkä suojaa mua kaiken maailman elukkaflunssia vastaan. Pyrin juomaan ainakin kerran päivässä vihreää teetä hunajan kanssa mutta ei maitoa siihen! Maito kuulemma tuhoaa hunajasta jotain flavonoideja tai jotain... Luin kans just että vihreää teetä juovat vanhukset ei oo niin masentuneita, kai se käy nuoriinkin? :) Ja valkosipulia pilkon ruisleivän päälle voin kanssa ja hurmaan kaikki jotka eksyy viiden metrin etäisyydelle musta, heh.

Jotain jouluhömppää, jolla yritän epätoivoisesti koristella tätä ankeaa kämppää. Laitoin myös tänään ikkunoihin ne ihanat lumihiutaletarrat, mitkä oli viime joulunakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)