maanantai 7. joulukuuta 2009

Limoncelloa

Kirottu yle areena! Eilen meni ainakin tunti hukkaan presidentin juhlista ennen kuin sinne sai yhteyden... Sitten katsoinkin koko toimituksen jatkojen loppuun asti :D No ei sen niin väliä, sain ajan kulumaan oikein rattoisasti uuden ihanan blogilöydön parissa. Alkaa olemaan noita seurattavia blogeja iso kasa mutta onneksi kaikki eivät joka päivä kirjoittele sentään. Toisaalta joskus oikein toivoo että joltain ilmestyisi jotain luettavaa.

Tänään oli tilastotieteen excel koe, joka meni yllättävän hyvin mutta aika vain loppui auttamattomasti kesken. Olen vähän hidas tajuamaan mitä niissä pitäisi tehdä :) Koulun jälkeen kävin syömässä äitin ja pikkuveljen kanssa, joka täytti tänään 17 vuotta. Muistan hyvin vielä millainen vuosi minulla oli silloin 2004 kun olin sen ikäinen. Aika hurja vuosi oli se! Ne oli hienoja aikoja omalla tavallaan mutta olen paljon tyytyväisempi tähän ikään ja odotan innolla olevani vielä hippasen vanhempikin sekä paaaljon viisaampi.

Kotiin kun pääsin sain heti alkaa tekemään ruokaa, syötiin ja samalla pullottelin sitä limoncelloa. Kaksi puolen litran pulloa tuli siitä määrästä, minkä tein ja vielä reilut maistiaiset kummallekin. Täytyy sanoa että oli liikaa sokeria meidän makuun mutta sehän onkin makuasia. Ensi kerralla siis laitan vähemmän sokeria, ehkä yhden sitruunan lisää ja hiukan enemmän mausteita. Ajattelin että tuo voisi mennä hyvin iltateen kanssa makeuttajana tai jossain leipomisissakin.

Söpö tonttutyttö pääsi riippumaan keittiön lamppuun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)