torstai 3. joulukuuta 2009

Koulussaa

Oh mitä päiviä, eilinen oli niin kiireinen että en oikeesti kerennyt edes bloggeria avaamaan aamun jälkeen. Koulu loppui ennen neljää ja mentiin yhden opettajan kanssa Turkuun katsastamaan niitä meidän uusia tiloja siellä Sepänkadulla kun opettaja ehdotti että voitais sisustaa niitä hiukan. Ja se meille varattu pimeääkin pimeempi ja kapea harmaa käytävä oli jotain aivan kaameaa. Luokat oli ihan ok ja pieni meille varattu auditorio mutta sille käytävälle täytyy todellakin tehdä jotain. On mulla kyllä jo jotain mielessäkin mutta harmi vaan en saa yksin sooloilla ja päättää niistä ;)

Sitten ihmettelin tunnin ennen kokouksen alkua, kävin ruokalassa teellä ja luin kaikkea mahdollista vaihtoon liittyvää materiaalia, mitä sieltä käytäviltä löytyi. Kiikutin kotiinkin osan lisätutkimuksia varten. Itse kokous olikin aika mukava, niin kuin ne nyt yleensä onkin mutta väsytti vaan niin pirusti. Keksittiin opon ja keken tyttöjen kanssa kaikkia hyviä ideoita meidän yhteiselle standille ja se tulee olemaan varmasti kiva päivä. Juteltiin myös meidän muutosta Seppikseen ja mahdollisesti heidän opiskelijayhdistykseensä liittymisestä. Kun se meidän Smoltit ry. on SKYI:n ja amk opiskelijoiden yhteinen ja mehän muutetaan pois täältä... Noh kuitenkin olin kotona puoli kahdeksan aikoihin, kävin koirien kanssa pikalenkillä, söin maksalaatikkoa ja aloin lukemaan kokeeseen. Luin ehkä tunnin ja sammuin sitten muutamaa minuuttia vaille kymmenen... En vaan jaksa :D Tänään taas 5.30 hereille ja kokeeseen, joka meni ihan ok kai kuitenkin. Nyt pari hyppäriä ja neljään asti koulua. Sitten kauppaan, ruokaa, koirat ulos ja hehgähdän syvään sen jälkeen. Huomenna saa nukkua pitkään vaikka päivällä täytyy mennäkin tekemään loppuun meidän mätimousseprojektin kirjallinen osuus.

Otin tänään kameran mukaan kouluun ja sain jopa salaman pois päältä! Ehkäpä saan jopa joitain julkaisukelpoisia kuvia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)