lauantai 12. joulukuuta 2009

Mukava aamu

Iik, Stekkjastaur on käynyt meillä ja jättänyt namia joulukenkiin! :) Joulupukkien pikku apulaisena hiippailin aamulla koirien kanssa siwaan ja ostin vähän nameja kenkiin laitettavaksi. Kaupan pihalla oli samaan aikaan vanha staffi mummo omistajineen ja rupateltiin siinä varmaan ainakin puoli tuntia, mistäpä muusta kuin koirista :) Matkalla kauppaan tuli rappukäytävässä vastaan alakerran naapuri, jonka kanssa en ole tervehdystä enempää koskaan puhellut. Nyt hän kuitenkin sanoi että voi kun sulla on niin rauhalliset koirat kun ei koskaan mitään ääniä kuulu, joskus tassu vähän vaan rapsahtaa. Tää on jo toinen naapuri vastapäisen lisäksi, joka on kehunut noiden hiljaisuutta :) Siellä kaupan pihalla Indi kyllä vähän availi keuhkojaan sille staffille kun se mummo uhosi niin kauhiasti mutta eipä se, kyllä tuonne ulkomaailmaan lauantai päivänä ääntä mahtuu. Mutta mukavaa kun tapaa kivoja, koiramyönteisiä ihmisiä. Meidän koko talossa ei mun mielestä asu tällä hetkellä muita koiria kuin meidän omat mutta tällä alueella paljonkin.

Kohta lähden seikkailemaan mynikseen ja leipomishommiin. Joululeipominen on niin kivaa :) Harmittaa vaan kun joulukuviot on vielä vähän auki mutta onneksi se joulu tulee joka tapauksessa oli ne kuviot hoidossa eli ei.

Huomaakohan se mies mitään? :)

Huomaa ihanat lumihiutaleet ikkunassa :) No ei ne nyt mitkään ihmeelliset ole mutta illalla ne kimaltelee kultaisina ja on minusta tosi kauniit. Niitä löytyy myös olohuoneen ikkunasta.

Eilen syötiin tortilloja ja ostin vaihteeksi hauskoja suippopaprikoita.

Eve eilen illalla norkoilemassa mun tietsikkatuolin vieressä.

Ja Indi ottamassa rennosti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)