maanantai 14. joulukuuta 2009

Kirpeä talvipäivä

Koko maassa on näköjään ollut tänään aikasta kylmää, jopa täällä! Kyllä, Turuussa on ollut tänään 12 astetta pakkasta ja lunta edelleenkin :) Katselin tuossa pohjoisempien paikkakuntien tämän päivän havaintoja ja muun muassa kesäisellä harjoittelupaikkakunnallani on mukavat yli 25 astetta miinuksen puolella. Kyllä tää -12 ainakin tällä hetkellä riittää mulle ihan hyvin. Vois lauhtua vähän että saataisiin lisää lunta ja sitten taas kiristyä siihen seitsemän asteen hujakoille.

Eli tänään ei ollut paras päivä esimerkiksi olohuoneen ikkunoiden pesuun mutta tokihan ne täytyy pestä jos siltä tuntuu juuri sillä hetkellä. Todellisuudessa kauan kadoksissa ollut aurinko paljasti ikkunoiden kamalan tilan ja mun oli ihan vain pakko vähän pyyhkäistä niitä. Eli en nyt varsinaisesti vedellä lotraillut :) Miten sitä tämmöisessä lähiössäkin vaan kerääntyy shittiä ikkunoihin ja kaikille pinnoille parvekkeella muutenkin? Ei täällä nyt NIIN paljon sitä liikennettäkään ole!? Otin muutaman kuvan niistä lumihiutaleistakin samalla. Ihanaa nähdä aurinkoa taas, oli melkein keväinen fiilis :)

Kahden aikoihin lähdin kaupungille kaunistautumaan tai pikemminkin hetkellisesti rumentumaan :D Käytin viime jouluna saadun lahjakortin kasvohoitoon, johon kuului kaikenlaisia voiteita ja naamioita, kulmien ja ripsien värjäys, mustapäiden ikävän tuntuista puristelua, kulmien nyppiminen, hierontaa, kasvoille puhallettua höyryä ja lämpimän peiton alla makoilua. Meni melkein puolitoista tuntia tähän ja kaikki oli aivan ihanaa paitsi se mustapääosuus ja kasvojen kirjava värisävy jälkeenpäin. Enpäs ollut koskaan ennen käynyt missään tuollaisessa, joten oli jännää ja mukavaa ja varmaan jossain vaiheessa menen uudestaankin. Ja kuulemma ekalla kerralla sattuu enemmän kun tali on saanut kovettua niin kauan huokosissa tai jotain.

Ennen sitä hoitoa kävin ostamassa joulukortteja ja kirjoittelin niitä tänään. Kivaa lähettää sukulaisille varsinkin jos muuten ei ole kerennyt pitämään yhteyttä. Yhden jo lähetinkin, mummulle. Käytiin koirien kanssa lenkillä pudottamassa se postiluukkuun.




Sain aasialaisvaikutteita eilen katsomastani Anthony Bourdainin jaksosta ja söimme lihanuudeleita :) Mä tykkäilen sitä Anthonya kyllä ihan kympillä, se on niin hauska!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)