tiistai 15. joulukuuta 2009

Herkuttelua

Tänään oli todella hyvä päivä. Kaunis pakkasilma edelleenkin ulkona. Päätimme pitkän ja laiskan aamun jälkeen lähteä vähän shoppailemaan kylille :) Käveltiin ensin lähi smarketille ja ostettiin postimerkkejä. Eipä ollutkaan pojille ihan helppo tehtävä myydä mulle merkkejä, joilla saisin kortit menemään kauas Ruotsiin asti :) Löytyihän se oikea vaihtoehto sitten ja kuulemma menee smalla merkillä muihinkin Euroopan maihin. Ai että ihanko kaikkiin? Juu kaikkiin, tai no ehkä jotain Islantia lukuunottamatta, ainakin EU:n sisälle, niin mutta sehän onkin jo EU:ssa. Jaa vai niin ajattelin ja siirryttiin sivummalle liimailemaan merkkejä kortteihin. Ei ollut pojalla ihan hallussa tämän hetken maailman politiikka mutta muuten mukava ja avulias :)

Sitten lounastettiin hienosti Hesburgerissa ja jatkettiin matkaa kaupungille päin. Wiklundilta löytyi pari joululahjaa pukinkonttiin laitettavaksi ja paljon lahjaideoita myös. Olin päättänyt että tänään törsätään ja hemmotellaan itsejämme pitkästä aikaa vähäsen. Niinpä ostettiin oikein naudan sisäpaisti pihvejä, lihatiskin poika leikkeli meille kauniita siivuja isosta kimpaleesta. Sitten bernaisekastiketta ja pullo viiniä pihville kaveriksi alkosta. Tällä kertaa uutta unkarilaista ja hyvin maistui lihan, lohkoperunoiden ja salaatin kanssa.

Koirat on ulkoilutettu, ja niin hekin sai tänään uudet luut :) keittiö hoidettu kuntoon ruuan jäljiltä ja nyt aion perehtyä suomalaisen pariskunnan arkeen Namibian auringon alla ja siemailla loputkin viinistä parempiin suihin :) Life is good!

Todella "jouluinen" palmu :) Musta noi mustat pikku pukit on hauskoja, niitä löytyy toinenkin pari.

Ei oo muuta kuvattavaa niin kuvailen sitten tylsistyneitä koiria.


Ostin 95 centtiä maksavan hyasintin ja nyt ihmettelen miks en ostanut toista? Väristä ei hajuakaan mutta olin ovela ja otin ainoan, missä oli kaksi kukkaa tuloillaan :)


Eve oli jo tässä vaiheessa kalunnut omansa ja kyttäsi Indin luuta. Indi taas irroitti omastaan pienen palasen ja nautiskeli sitä isomman palan sijaan. Nyt ne on kummatkin ihan puhki koko illan kestäneestä kaluamisesta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)