maanantai 1. kesäkuuta 2009

Mitäs mitäs...

Kai tännekin täytyy jotain kirjottaa :) Ei vaan jotenkin inspaa tällä hetkellä mutta kyllä vähintään työharjoittelun koittaessa alan kirjoittamaan useammin. No okei mä kuitenkin kirjotan ainakin muutaman kerran viikossa että kai ihan riittävästi. Mökillä oli ihanaa! Ihanan rauhallista saaristotunnelmaa, veneilyä, saunomista ja meressä uimista, herkullisia ruokia ja hyvää seuraa. Lauantaina myös petollisen ihanasti aurinkoa, sillä mun selkä paloi :( Siitä on nyt kolmas päivä menossa ja edelleen on ihan punainen ja kosketusarka! Lisäksi teloin jalanpohjani ja hankin muutaman ruhjeen kun lupauduin sukeltelemaan yhtä betonimöykkyä, johon piti sitoa poiju kiinni. Hieman kylmähkössä vedessä se ei ollutkaan mikään ihan peace of cake! Mutta hieno onnistumisen tunne tuli jälkeenpäin. Nykyään koitan aina välillä tehdä sellaisia asioita, joihin ensin tekee mieli sanoa että no en todellakaan ja kun ne tekee tuntuu tosi hienolta. Ja nyt en puhu mistään tiskaamisesta vaan itsensä voittamisesta. Toivottavasti päästäisiin vierailemaan joku kerta koko porukalla noissa maisemissa :)










Lauantai iltana käytiin myös miehen kanssa tässä meidän oman talon saunassa. Sauna ja pesuhuone olivat ihan siistejä mutta tooosi tylsän näköisiä. Ja mulla oli palaneen selän kanssa vaikeuksia edes lähestyä kuumaa saunaa kunnes keksin laittaa kylmäksi kastellun pyyhkeen hartioille. Ei tuntunut yhtään pahalta sen jälkeen. Sunnuntaina siivoilin parveketta ja hoitelin kasveja ja asettelin ne parvekkeelle vähän paremmin. Aikaisemmin ne on vain olleet levällään partsin lattialla ulkoilemassa mutta nyt ne on kätevästi pöydillä. Siihen ne saa varmaan jäädäkkin kesäksi mutta on meillä osa sellaisiakin kasveja, joita ei viedä ulos.Tai no vois nekin varmaan mutta en halua kaikkia sinne jos vaikka mies unohtaakin kastella niitä jonkun tuhoisan helleaallon aikana. Taidan siis seurata tiiviisti Turun säätä sieltä pohjoisesta käsin :D

Tänään olin koko päivän ensiapukurssilla ja huomenna menen taas. Oikein mielenkiintoista ja varmasti hyödyllistä opetella noita taitoja. Selvittelin myös vähän asioita harjoittelupaikan majoituksesta ja saan ihan oman huoneen suurimmaksi osaksi ajasta, mikä on tosi jees vaikka kyllähän nyt kymmenen viikkoa vois hyvin viettää kommuunielämää. Kohta tää tyttö lähtee sitten lappiin apua :D On muuten ollut ihan älyttömän ihanat ilmat nää muutamat päivät mutta huomisesta lähtien pitäis olla synkkää ja sateista. Plussansa kummallakin.

Tämän pöydän toin ulos.

Siinä pöydän kesäasukit vähän lähempää.

Ja varsinaisella parvekkeen pöydällä... mutta pikkutaimet olivat vain hetkellisesti ulkoilemassa .)

Saksanpähkinä on jo jättiläinen verrattuna taustalla oleviin, sitä vanhempiin chileihin! Chilitkin voi ihan hyvin mutta kasvavat vaan niin hitaasti.

Näin aikaisemmin.

Tänään löysin ulkoa tällaisia ihania oksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)