tiistai 26. toukokuuta 2009

Viininhuuruista temmellystä :D

Olin eilen ihan hermoromahduksen partaalla kun ei huvittanut mikään ja kotona kaikki vain ahdisti. Sitten soitin kaverille, jonka sain suostuteltua seurakseni illaksi. Iltaa odotellessa kävin kaupungilla ruokakaupassa ja alkossa. Kaveri A tuli ja ensitöiksemme kävimme koirien kanssa pitkähköllä lenkillä. Sitten siirryimme meidän parvekkeelle siemailemaan viiniä ja napostelemaan herkkuja. Herkut ja viini katosivat ripeään tahtiin kun mieskin sai niistä osansa eikä jäljelle jäänyt murustakaan :) Myöhemmin käytiin vielä lähiympäristössä kävelemässä ja nähtiin lepakoita ja dyykattiin roskalavaa. Löytyi muun muassa hienot lastenrattaat, joita me ei kuitenkaan saatu toimimaan... Oikein hauska ilta oli mutta ruokia ja viiniä olisi saanut olla kyllä enemmän! Ensi kerralla sitten.

Tänään pitäisi lukaista hieman vesiviljelyä huomiseen kokeeseen. En ollut siinä kokeessa silloin kun se pidettiin niin teen sen nyt uusintapäivänä. Sitten saan siitäkin opintopisteet ja täytyy sanoa että oikein mukavasti niitä pisteitä on jo ekan vuoden jälkeen tullut :)

Rypäleitä, välimeren goudaa, kiiviä, avokadoa, hunajamelonia, nachoja, juustosalsaa ja ananaskirsikoita.

Viinit olivat kummatkin uusia tuttavuuksia, edullisia ja ihan hyviä. Valkkarista pidin enemmän vaikka punkkuihminen olenkin. Voi olla että punkku olisi tarvinut itselleen ruokaisampaa seuraa :) Tuomisina sain uuden kasvin, vehkapalmu/palmuvehka? :)

Ja tästäkin kepistä löytyy uutta elämää!

Sieltä tulee ulos jotakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)