maanantai 11. toukokuuta 2009

Kävelyllä

Jee koirien ripulit taitaa olla nyt virallisesti ohi! :D Nyt uskaltaa taas antaa herkkupaloja, joihin kuuluu mm. leikkeleet ja tyhjän jogurttipurkin nuoleminen. Ei me niitä edes anneta joka päivä mutta kun on maha sekaisin niin ei viitsi sekoittaa sitä enempää erikoisuuksilla. Eilen illalla oli ihan masis kun luin Sara lehteä ja siitä islantilaisen anti-age guru Þorbjörk Hafsteinsdóttirin haastattelua. Nainen on 49 vuotias ja näyttää upealta! Mulle tuli tietty kaamee olo kun oma keho näyttää pahemmalta ja elämäntavat on kyllä ihan kuusesta :/ Onneks oli kotona edes vihreää teetä, mikä kuulemma on hyvästä ja kohta meen ostamaan ruisleipää ainaisen paahtoleivän tilalle :) Käytiin myös miehen kanssa kävelyllä Aurajoen rannassa mutta toki ostettiin jäätelöt samalla reissulla että se siitä... Oli ihanan lämmintä ja vihreää! Eilen tein sen juusto-pätkis kakun ja ihan hyvää tuli jopa ensikertalaiseksi. Saan sen syödä varmaan yksinäni kun mies ei oikein siitä perusta ja sillä on muffinsseja iso läjä jäljellä. Eli ollaan melkoisia sokerihiiriä... Huomenna viimeinen koulupäivä tiedossa kalastuksen merkeissä ja illalla grilli-ilta opiskelukamujen kanssa. Ihmeellistä että jo yksi vuosi ollaan opiskeltu yhdessä ja joitakin ei enää syksyllä tapaa tuossa koulussa.

Me asutaan melkein maaseudulla, vaikka maantieteellisesti ei kaukana olla Turun keskustasta. Sen huomaa siitä, että täällä on peltoa ja yksi mies hevosineen ratsastaa harva se päivä tuosta meidän talon ohi. Ihan hienoa muuten mutta yleensä mä olen noiden hurttien kanssa liikenteessä kun törmään heihin ja koirat käyttäytyy ihan hölmösti. Outoa on, että meidän omaan poniin ne ei mitenkään reagoi mutta muut hevoset on jotain suurta ja ihmeellistä. Mutta tänään selvittiin voittajina, kun sain koirat olemaan haukkumatta kun ne pyyhälsi meidän ohitse. Mutta sitten mies jäikin taluttelemaan heppaa meidän talon eteen enkä mä voinut lähestyä niitä verenhimoisten otusteni kanssa. Onneksi mies oli fiksu ja meni syrjemmälle niin mekin päästiin menemään kotiin ja minä keittiön ikkunaan ottamaan kuvia ;) Tais olla joku totuttelureissu meneillään kun ne niin hyöri ja pyöri tässä meidän edustalla. Ja ilman satulaa oltiin kesäisesti liikkeellä tietenkin. Taitaa olla taitava hevosmies tämä kaveri kun niin energisellä hepalla on yleensä liikenteessä ja pysyy kuitenkin hanskassa.

P.S. Opin tänään käyttämään kamerassa sellaista takavalo asetusta niin näyttää aurinkoisetkin kuvat paremmalta. Musta noi pilvet näkyy ihanasti noissa kuvissa :)

Rentukoita kasvaa jo.





Joillakin oli pihassaan ihania kukkivia puita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)