torstai 24. heinäkuuta 2014

Kotieläinpuistossa Reykjavíkissa

Mehän käytiin tosiaan siellä Reykjavíkissa ja samalla käytiin perhe- ja kotieläinpuistossa. Kiva paikka ja eläimillä oli tosi hyvät puitteet siellä. E oli innoissaan eläimistä ja kiljui niille rattaista käsin. Erityisesti kaikki pienet ja nopeasti liikkuvat eläimet kiinnostivat. Sinne mennään taatusti uudestaankin kun E on vähän kasvanut. Puistossa oli hevosia, lehmiä, vuohia, lampaita, poroja, erilaisia kanoja, kalkkuna, erilaisia kyyhkysiä, ankkoja, hanhia, naaleja, minkkejä, hylkeitä, kaneja ja pari marsuakin.

Muuten meidän lyhyt visiitti meni kotosalla ja kaupoissa. Ostin alennusmyynneistä jopa pari puseroa, alushousuja ja sukkahousuja. Pian taas uudestaan, sillä meidät on kutsuttu häihin elokuun alkupuolella :)

Nyt täällä meillä on menoa ja melskettä, sillä miehen sisko perheineen on täällä. E:llä riittää puuhaa serkkujensa elävänä nukkena olemisessa ja minua vähän ahdistaa tämä melun ja sosiaalisuuden määrä :) Lisäksi täällä on alkamassa Mærudagar kyläfestivaali, joka on houkutellut Húsavíkiin kaikki sen muualle muuttaneet lapset ja lapsenlapset. Niin myös meidän kadulle. Festarien takia minä joudun huoltsikalle töihin perjantai- ja lauantai illoiksi eikä kyllä yhtään huvittais.






























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)