perjantai 14. toukokuuta 2010

Merikarvian roadtrip

Niin tänään ajelimme iskän autolla Merikarvialle hakemaan yhtä kovalevyä. Se materiaali on siikarysästä peräisin mutta siihen perehdyn vasta maanantaina. Täytyy tarinoida vähän enemmän siitä mun työstä sitten. Mutta kuitenkin matka oli ihan kiva alun kiireen ja liian aikaisen herätyksen jälkeen. Kahdessa ja puolessa tunnissa päästiin perille ja juotiin kahvit suomalaisen nuoren kalastajamiehen ja hänen bolivialaisen (muistaakseni) paremman puolensa kanssa. Oli kiva yllätys että hekin oli tämmönen kansainvälinen pariskunta :) Ja täytyy sanoa että Merikarvian Köörtilä oli ihan mielettömän söpö paikka. Mutkittelevia maalaisteitä ja punaisia tupia meren äärellä.

Reissun jälkeen käytiin Turussa kaupungilla ostamassa miehelle uusi tietokoneen hiiri hajonneen tilalle ja mulle tavallisia allergialääkkeitä. Mulla on siitepölyongelma ollut aina mutta koskaan en oo sitäkään käynyt testauttamassa. Se on vaihdellut vuosittain ja yleensä oonkin sitten vasta ostanut lääkkeitä kun alkaa tarpeeks ärsyttämään silmien kutina ja vuotava nenä :) Ja joo tiedetään, niitä pitäs alkaa syömään jo etukäteen...

Päivä oli tosi lämmin, ihan liian lämmin kun on tottunut kylmään talvi-ilmastoon. Ihan shortsi ja teepaita keli tai vaikka bikineillä ois voinu painaa menemään heh. 26 astetta ainakin aamulla povasivat mutta nyt illemmalla tuli vähän sadettakin. Semmoinen ihanan painostava ja tuulinen ilma oli kun kävin koirien kanssa ulkona. Päästiin seuraamaan meidän naapuruston ketun metsästysretkeä kun se koitti pyydystää kai vesimyyriä ojan penkalla. Hyppäs sinne ojaan silleen etutassut edellä ja tuli ylös turkkia ravistellen. Koiratkin oli ihan hiljaa ja katsoi vaan :) Tai Eve nyt vinkuili jotain mutta se vinkuilee nykyään aina jos seisoskellaan pidemmän aikaa. Ja sitten loppumatkasta se käveli mun kantapäille jostain syystä. Vähän pihalla varmaan kun sillä on SE aika vuodesta.

Nyt sohvalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)