lauantai 15. toukokuuta 2010

Ah kesäpäivää!

Tänään oli ihana kesäinen päivä täällä Suomen Turuus. Ihanan tästä hellepäivästä teki se ettei tarvinut sisällä kärvistellä ja mököttää. Suurin osa päivästä meni ulkosalla hyvässä seurassa. Ensin nopeat terassitreffit A:n kanssa Hospodassa ja sitten muutama tunti Samppalinnan maauimalassa M:n kanssa. Ja pääsinpä jopa puhumaan puhelimessa meidän yhteisen, Ranskassa vaihdossa olevan, ystävän kanssa. En palanut, en voinut huonosti mitä nyt vähän allergista nuhaa ja silmien kutinaa havaittavissa. Juoruttiin nurtsilla ja heitettiin talviset tekoturkikset menemään. Oikea talviturkkihan lähtee vasta luonnon vesiin dippautuessa :) Monet muutkin olivat päättäneet lähteä tänään uimaan tähän ihan keskustassa sijaitsevaan vilvoittelukeitaaseemme. Jouduttiin jonottamaan puoli tuntia.... Mutta hodarin kahdella nakilla sai aika vähällä jonottamisella ja kolmella eurolla :) Sovittiin että mennään porukalla ja paremmalla ajalla pian uudestaan. Tehdään piknik retki sinne.

Mä niin tykkään siitä paikasta. Se on iso, puistomainen, kumpuileva ja halutessaan saa olla tosi rauhassa omassa yksinäisyydessään. Kioskista saa hodareita ja lihapiirakoita yms. yms. Opiskelijat maksavat sisän 2,5 € ja muut aikuiset 4 €






Iso allas.

Lasten allas, jota ei kyllä kuvassa näy mutta siellä se on :)

Yläkulmassa uimaseurani ja arskanottopaikkamme.



Tämän ja seuraavan kuvan otin selällään maaten.


Aurinko oli houkutellut jokilaivoihin paljon porukkaa. Mekin niin haikailtiin siidereiden perään mutta ei kummallakaan budjetti riittänyt :)

Cindyssä voi istua pelastusveneissäkin.





Tämän kuvan nimi voisi olla "Reunalla".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)