Unohtui eilen postata perjantaihedelmä, joka tällä kertaa on papaya.
Samaisesta s-marketista ostin ja 3,75 € kilohinnalla. Ei siis olut niin
kallis kuin nuo aikaisemmat ovat olleet. Ensin maistettiin hedelmälihaa
sellaisenaan ja maku oli aivan karsea! Päätin syödä puolet hunajan ja
bulgarianjogurtin kanssa ja puolet laitoin pipuri/viinietikka/öljyyn
marinoitumaan. Jogurtissa todella hunajaiset palat maistuivat ihan
hyviltä mutta suurin osa oli edelleen pahaa. Marinoituneita paloja
käytin vähän pannulla ja söin ruuan kanssa lisäkkeenä mutta ei ne
edelleenkään mitään herkkua olleet. En siis oikein tiedä miten sitä
kannattaisi syödä että se maistuisi hyvältä :) Hedelmäliha oli aika
kuivaa ja se sisältää googlen mukaan lihaa hajoittavaa entsyymiä eli
hyvä alkuruokana.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)