lauantai 18. huhtikuuta 2009

Papaija

Unohtui eilen postata perjantaihedelmä, joka tällä kertaa on papaya. Samaisesta s-marketista ostin ja 3,75 € kilohinnalla. Ei siis olut niin kallis kuin nuo aikaisemmat ovat olleet. Ensin maistettiin hedelmälihaa sellaisenaan ja maku oli aivan karsea! Päätin syödä puolet hunajan ja bulgarianjogurtin kanssa ja puolet laitoin pipuri/viinietikka/öljyyn marinoitumaan. Jogurtissa todella hunajaiset palat maistuivat ihan hyviltä mutta suurin osa oli edelleen pahaa. Marinoituneita paloja käytin vähän pannulla ja söin ruuan kanssa lisäkkeenä mutta ei ne edelleenkään mitään herkkua olleet. En siis oikein tiedä miten sitä kannattaisi syödä että se maistuisi hyvältä :) Hedelmäliha oli aika kuivaa ja se sisältää googlen mukaan lihaa hajoittavaa entsyymiä eli hyvä alkuruokana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)