tiistai 14. huhtikuuta 2009

Ei oikein mitään...

Sain tänään YHDEN koulujutun tehtyä varmaan kymmenestä, jotka pitäis tehdä ennen kuin kursseista pääsee läpi. Lisäksi on kaikki tää oppilaskuntatoiminta, mihin tarttis myös käyttää energiaa ja aikaa. Olis muutama kokouspöytäkirja odottamassa puhtaaksi kirjoittamista ja wappupiknik mainokset tekemättä. Kyllä opiskelu vaan on ihanaa :) Huomenna kävelen pankkiin ja otan opintolainan... Vähän harmittaa kun yritettiin pärjätä ilman ja pärjättiinkin koko vuosi tähän asti. Miehellä kun ei ole töitä eikä työttömyyskorvauskaan juokse vielä. Eli periaatteessa kesää varten se täytyy ottaa kun en saa sitä palkkaakaan. Ehkä syksyllä menen koulun ohella johonkin töihin ja toivottavasti miehelläkin olis silloin taas jo töitä. Eihän tästä muuten mitään tule! Ei vaan kauheasti tee mieli duunata töissä, koulussa, järjestötoiminnassa ja tuutoroinnissa samaan aikaan ja kun kotonakin täytyis joskus keretä olemaan. Miltähän ne elämän "ruuhkavuodet" sitten tuntuu? Tänään en ole edes kokannut mitään. Mangoa ja jogurttia naamaan vaan ja koneelle.

Perjantaina mennään käyttämään pari vapaalippua elokuviin kun miehellä on synttärit maanantaina. Olen keksinyt sille ihan älyttömän lahjan ja jouduin oikein kysymään siltä että haluaako se semmosen :D Lauantaina matka taas johtaa Helsinkiin, missä kaverilla on synttärit. Ja sitä seuraavana lauantaina lapsen vahdiksi tädin luo.

Tällaisen lampun mummu oli lähettänyt mulle sukulaisten mukana. Tykkään kovasti :)

Ja pakko mainostaa tätä suklaata! Olen löytänyt sitä Wiklundin s-marketista ja näitä on muitakin jänniä makuja mutta tämä kookos-karpalo-valkosuklaa on niin taivaallista ja maksaa vain 1,20 €.

Tämän "hienon" taulun ripustin tuohon tietokoneen viereen. Siinä on suurin osa Suomessa tavatuista kaloista niin ei tarvitse aina kirjasta tarkistaa. Iktyonomioitumistako?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)