lauantai 4. huhtikuuta 2015

Pääsiäinen

Hyvää pääsiäistä! Vaikka pääsiäinen on jo aika pitkällä ja olen vähän myöhässä toivotuksineni. Meillä on ollut melko tavallista niin kuin pääsiäisenä yleensäkin. Kotikotona syödään pääsiäissunnuntaina aina lammasta mutta huomenna meitä odottaa possu miehen siskon pöydässä. Lammasta meillä syödään melko usein muutenkin. Miehellä ja E:llä on pääsiäisloma ja on ihanaa kun saadaan olla yhdessä monta päivää putkeen :) Appiukko tuli myös Húsavíkista tänne ja on käynyt meillä parina päivänä ja huomenna taas nähdään siellä miehen siskon luona, missä appi myös majoittuu. Tänään hän ja miehen veli kävivät meillä syömässä ja appi auttoi miestä yhden seinän maalaushommissa. Se seinä on ollut työnalla jo vissiin marraskuusta lähtien joten on jo aikakin että jotain tapahtuu. Ruokana meillä olikin lammascurrya mutta ei se kovin pääsiäismäistä ollut :) Kaikille maistui ja oli muutenkin mukavaa. Aikaisemmin päivällä tein myös omenapiirakan ja siitä tulikin tosi hyvää. Curryn lisukkeeksi tein vielä kotitekoista naanleipää ja nyt tuntuukin etten tänään tehnyt paljoa muuta kuin tiskasin ja kokkasin. Silti tiskiallas on täynnä tiskejä mutta saavat luvan oottaa huomiseen.

Täytyy koittaa ahkeroida ja laittaa tänne kuvia kävelyiltä ja kasveista. Näin muumun muassa hylkeitä ja ostin orkidean ja aloitin polefitness kurssin :) Kaikkea sitä!

En jaksanut etsiä pajunkissoja joten mustan viinimarjapensaan oksat taloyhtiön pihasa saivat kelvata. Muutamassa päivässä niihin on tullut jo kauniit lehdenalut.

 Tämä oli hauska juttu! Olin lähtenyt kotoa illalla ennen E:n nukahtamista ja tällainen näky minua odotti makuuhuoneessa kun tulin kotiin. E meidän sängyssä nukkumassa. Yleensä näin käy kun E on ollut jotenkin tosi vaikea nukahtamaan tai kipeä ja annetaan sen nukahtaa meidän sänkyyn. Tuli tietysti vähän harmitus kun ajattelin että asiat ei olleet sujuneet kivasti kotosalla ja kysyin mieheltä huolissani että oliko E ollut tosi hankala? Mies sanoi vaan että ei, ei ollenkaan ja ihmetteli kysymystäni. Kysyin että miksi se sitten on meidän sängyssä ja mies sanoi että eikä ole :D Mentiin yhdessä katsomaan ja todettiin huvittuneina että E on itse kiivennyt omasta sängystään meidän sängyyn ja ottanut oman peittonsa sekä satukirjansa mukaan, laittanut valot päälle, ehkä vähän lukenut ja sitten nukahtanut ihan hissukseen. Se on jo niiiin iso!
 Maalausprojekti on antanut meille mahdollisuuden koittaa miten mahduttaisiin tänne jos tuo "ruokailuhuone" olisikin kokonaan lastenhuone. Todettiin että hyvinhän se toimisi. Monen mielestä täällä on varmaan jo nyt ihan liian ahdasta mutta meistä täällä on vaan eika kodikasta ja sellaista.... pesämäistä :) Ruokapöytä on siis nyt väliaikaisesti "olohuoneessa".
 Kai pääsiäisenä saa vielä polttaa kynttilöitä? Mullahan on vielä jouluvalojakin ikkunassa niin kuin näkyy :D Mutta minä miellän nuo enemmän sisustusvaloiksi kuin jouluvaloiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)