keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Juttuja

Hei vaan! Tässä tulee tällainen sekalainen postaus vähän kaikesta.

Tänne kuuluu vähän flunssaista. Ollaan kaikki vähän pienesti flunssaisia mutta silti ihan työkykyisiä. Toivottavasti tämä ei tätä kehittyisi ihan kunnon sairastamiseksi asti. Jahkailin koko aamun siitä että vienkö E:n hoitoon vai en ja päädyin kuitenkin viemään kun on sillä siellä paljon hauskempaa jos vaan jaksaa olla ja se halusi itekin lähteä sinne. Kysyin että haluatko mennä Gullalle ja vastauksena oli já nyökkäyksen kera sekä kenkien etsiminen :) Säät on olleet tosi epävakaiset vaihdellen lumisateen, raekuurojen ja auringonpaisteen välillä. Ei yhtään voi tietää mitä viiden minuutin päästä tulee taivaalta.

Olen ollut hirveän laiska eilen ja tänään ja jumittanut vain facebookissa :/ No olen minä nyt jotakin tehnyt mutta se kirottu naamakirja tuntuu syövän kaiken ajan. Selaan sitä koko ajan ja luen artikkeleita ja ihmisten juttuja. En pelaa siellä mitään kuitenkaan. Jos siellä ei olisi sitä chattiä pitäisin sen kokonaan kiinni.

Haaveilen Suomenmatkasta toukokuulle. Raha ei kuitenkaan kasva puissa ja minulla on näitä rahaa vieviä harrastuksia muutenkin. Justiinsa eilen meni vajaa 90 euroa eläinkauppaan ja torstaina shoppailin vähän kukkia, ruukkuja ja muultaa. Siihen polefitness kurssiinkin meni melkein seitsemänkymmpiä. Olen kauhean huono shoppailemaan mitään vaatteita tai muita "turhuuksia" mutta sisustus-, eläin- ja puutarhakauppoihin olen ahkkera tuhlaamaan. Tai noh, budjetin rajoissa kuitenkin.

Eläinkaupasta ostin koiranruokaa, hamppupuruja ja lintujen matkahäkin. Hamppupuruja en ollutkaan ennen nähnyt ja piti heti kokeilla. Luulen että täällä on vähän aikaa sitten vasta vapautettu hamputuotteiden myynti koska yhtäkkiä niitä on vähän jokapuolella. Bodyshopissakin oli ennen joulua vaikka mitä hamppujuttuja. Hassua kun siinä purupussin kyljessä komeileen läjä kannabiksen lehtiä ja jyrsijöitä :D Lintuhäkin ostin Pipalle, jonka pitää saada vähän lomaa Katesta. Kate on nimittäin alkanut parturoimaan kämppistään ja se on toiselle kovin stressaavaa. Pipalta puuttuu viikset ja nenänympäryskarvat kokonaan :( Myös meidän ensimmäinen islanninhiiri Mona oli parturoija. On kyllä hirveän kurjaa erottaa noita kun hiiret kaipaavat kuitenkin seuraa. Ajattelinkin että jos ne olisivat päivisin erossa ja öisin yhdessä tms. Hiiret kuitenkin tarvitsevat viiksiään että ei niitä yhdessä voi pitää jos Pippa ei saa pitää omiansa. Pitää nyt kattella. Lintuhäkki oli todella edullinen mutta myös todella heiveröistä tekoa että saa nyt nähdä kestääkö se hiiriasumuksena. Toivottavasti koska haaveilen seeprapeipoista ja olisi kiva jos se silyisi ihan siihen asti että saan ne linnut :D Olen kaavaillut että jos pääsen yliopistoon ja selviän ensimmäisestä lukukaudesta voisin hankkia pari peippoa itselleni synttärilähjaksi ensi tammikuussa. Mutta pitää nyt sitäkin miettiä ihan järjen kanssa kun on noita koiriakin tässä.

Pala herkullista omenapiirakkaa. Resepti löytyy täältä.
 Unohdin mainita että vietettiin Earth houria kun se oli. Tai no muistin sen vasta puolen tunnin päästä sen alkamisesta mutta tunnelmoitiin loppuilta kynttilänvalossa.

 Pippa kun huomasin sen parturoidun nenän.
 Pipan uusi residenssi. Se pääsee kipittämään tuosta myös telkkarin päälle :P Kasviin se ei ylety vaikka tässä vähän siltä näyttäisikin.
 Pippa ja pieni viinimarjanlehti.
 Taitaa olla naapuruston parhaat näkymät tästä kattohuoneistosta :)
 
Katella on hommia. Viiksenpureta ja/tai parturointi on hiirillä melko yleinen käytöshäiriö ja se on myös periytyvää.
 Taas on se aika vuodesta kun koriste-esineet saavat kyytiä ruukkujen ja purkkien tieltä.
 Ananaskokeilu ei voi hyvin.
 Ostin kauniinvärisen orvokin kun halvalla sai.
 Ja miniorkidean... Jaiks, tein sen taas :D Kuinkahan kauan tämä elää. Saa veikata! Oiken arvanneelle lähtee vaikka palkinto heh.

2 kommenttia:

  1. Kuka nyt viitsisi pahanilmanlinnuksi alkaa orkidean suhteen, olkoon orkideatuulet suosiolliset!

    Ihania kuvia ja etenkin kahden kerroksen hiiriasunnot ;)

    VastaaPoista
  2. Voi miten ystävällistä ja kiitoksia :D Pippa oli jo viime yönä jotenkin maagisesti teleportannut itsensä takaisin Katen luo :P

    VastaaPoista

Jätä toki terveiset tai kysy vaikka jotain Islannista :)